Καταγγελία Λαφαζάνη: Αστυνομοκρατία, αθρόες προληπτικές προσαγωγές πολιτών και αυταρχισμός

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Αθρόες προληπτικές προσαγωγές πολιτών και αυταρχισμό κατήγγειλε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, για τα αστυνομικά μέτρα στο κέντρο της Αθήνας

Αυταρχισμό και αθρόες προσαγωγές κατήγγειλε πριν από λίγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

«Θέλω να κάνω μια παρέμβαση γι' αυτά τα αίσχη, τους αυταρχισμούς και τις αθρόες προσαγωγές που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, με εντολή της κυβέρνησης, από την αστυνομία. Βεβαίως έρχεται ο κ. Νταβούτογλου, στην Αθήνα. 

Αλλά δεν είναι δυνατό να μετατραπεί η Ελληνική Δημοκρατία σε Τουρκική Δημοκρατία. Υποτίθεται για να μην ενοχλήσετε την επίσκεψη, βρίσκετε άλλοθι στην επίσκεψη Νταβούτογλου για να κάνετε αθρόο αυταρχισμό» δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε:

«Αυτήν τη στιγμή πληροφορούμαστε ότι 100 και πλέον νεαροί έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια χωρίς να έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Απολύτως τίποτα. Λοιπόν παρακαλούμε- και φέρνουμε την κυβέρνηση ενώπιον των ευθυνών της- να δώσει εντολή και να αφεθούν ελεύθεροι αυτοί οι προσαχθέντες οι οποίοι δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα και να σταματήσει αυτός ο αποκλεισμός του κέντρου. Αποκλεισμός, που απαγορεύονται και συναθροίσεις και συγκεντρώσεις. Αυτά τα μέτρα θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές».

SHARE:

24Media Network