Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2018

Discussion on bill for legal recognition of gender identity in parliament, in Athens, Greece on Oct. 9, 2017 /              ,    9 , 2017.
Discussion on bill for legal recognition of gender identity in parliament, in Athens, Greece on Oct. 9, 2017 / , 9 , 2017. ALEXANDROS MICHAILIDIS / SOOC

Τον προϋπολογισμό κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης. «Είναι ο καλύτερος προϋπολογισμός μέχρι τον επόμενο» σχολίασε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Στην Ολομέλεια της Βουλής κατέθεσε πριν από λίγο τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2018 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης.

Τον προϋπολογισμό παρέλαβε ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος σχολίασε: «Εύχομαι ο επόμενος Προϋπολογισμός να είναι καλύτερος. Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ο καλύτερος μέχρι τον επόμενο».

Ο Κρατικός Προϋπολογισμός θα εισαχθεί προς συζήτηση στην διαρκή επιτροπή Οικονομικών  της Βουλής αυτή την Πέμπτη. Η συζήτηση του στην επιτροπή θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα εισαχθεί προς συζήτηση τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η πενθήμερη συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 22ης Δεκεμβρίου με την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών. Τη συζήτηση θα κλείσει ως είθισται ο πρωθυπουργός και θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία η οποία έχει χαρακτήρα οιονεί ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

SHARE:

24Media Network