Κατέθεσε για την λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου

Βουλή συνεδρίαση  Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα ημερήσιας διάταξης:  Ενημέρωση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Βουλή συνεδρίαση Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Κατέθεσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον οικονομικό εισαγγελέα. Διαβάστε τι είπε για την επίμαχη λίστα Λαγκάρντ

Στη διάθεση κάθε θεσμικού οργάνου που θα ζητήσει διευκρινίσεις για τις ενέργειες κατά της φοροδιαφυγής, τις οποίες δρομολόγησε ως υπουργός Οικονομικών, δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στη μαρτυρία του, που κατέθεσε στον οικονομικό εισαγγελέα, για τα γεγονότα αναφορικά με τη λίστα Λαγκάρντ και τα οποία, όπως υπενθυμίζει, έχει ήδη δημοσιοποιήσει με ανακοίνωσή του στις 27/9/12.

ADVERTISING

Ειδικότερα, σημείωσε ότι ζήτησε και έλαβε από τις γαλλικές αρχές, στα τέλη του 2010, ηλεκτρονικά στοιχεία για καταθέσεις Ελλήνων σε ελβετική τράπεζα, ότι έδωσε προς διερεύνηση στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ τα ονόματα των μεγαλυτέρων καταθετών, ενώ παράλληλα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Ελβετία για σύναψη διμερούς συμφωνίας ανταλλαγής πληροφοριών και στη συνέχεια παρέδωσε στον κ. Διώτη τα πλήρη ηλεκτρονικά στοιχεία.

SHARE:

24Media Network