Καθησυχαστικός για την εκταμίευση της δόσης ο Γιάννης Στουρνάρας

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Στιγμιότυπο κατα τη διάρκεια της συζήτησης του νέου Μνημονίου// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Στιγμιότυπο κατα τη διάρκεια της συζήτησης του νέου Μνημονίου// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Απολύτως καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας για την εκταμίευση της δόσης, ενώ υπήρξε και επικριτικός απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα

Καθησυχαστικός ότι θα γίνει κανονικά η εκταμίευση της δόσης για τη χώρα μας εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας με δήλωσή του στη Βουλή επικαλούμενος σχετικές δηλώσεις του επικεφαλής του Γιούρογκρουπ κ. Γιούνκερ.

"Θέλω να καθησυχάσω για την εκταμίευση της δόσης. Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Μεταφέρω την συνέντευξη του κ. Γιούνκερ προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι "η ευρωζώνη θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της και δεν έχω καμία αμφιβολία", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας στη σύντομη παρέμβαση του κατά τη συζήτηση του νέου προϋπολογισμού.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Α. Τσίπρα τον οποίον και κριτικάρισε έντονα.

"Με λύπη μου είδα τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα σε γερμανική εφημερίδα που καλεί τους επενδυτές να αποφύγουν να επενδύσουν στη χώρα. Ελπίζω να γίνει διορθωτική δήλωση", πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network