Κατρίνης: “Είμαι ο μόνος που μιλάει για μεγάλη παράταξη. Αδιανόητη κάθε υπόνοια συζήτησης με τον Μητσοτάκη”

Διαβάζεται σε 2'
Μιχάλης Κατρίνης
Μιχάλης Κατρίνης

Αδιανόητη χαρακτήρισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης κάθε υπόνοια ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι συνομιλητής ή κυβερνητικός εταίρος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Είμαι ο μόνος που μιλάει για μεγάλη παράταξη, για ένα νέο σχηματισμό εξουσίας. Γιατί το έχω ξαναπεί, ένα κόμμα του 13 ή του15% ούτε μεγάλη παράταξη είναι ούτε κόμμα εξουσίας.
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα αποτελέσει «μπαλαντέρ» του κυρίου Μητσοτάκη στο ενδεχόμενο να μην είναι αυτοδύναμος στις επόμενες εκλογές. Καθαρές επιλογές, καθαρές κουβέντες”, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

Χαρακτήρισε ως αδιανόητο να αιωρείται η υπόνοια ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι συνομιλητής ή κυβερνητικός εταίρος του κ.Μητσοτάκη, λέγοντας:

‘’Για μένα είναι αδιανόητο πρόσωπα που τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ να θεωρούν φυσιολογικό να φλερτάρουν με τις επιλογές του κ.Μητσοτάκη ή να τις υπηρετούν.

Εγώ είμαι απέναντι σε αυτές τις λογικές και αντιλήψεις.

Πρέπει να καταστήσουμε ξεκάθαρο με ποιους είμαστε και κυρίως με ποιους δεν είμαστε.

Γιατί ο κ.Μητσοτάκης έχει επιλέξει με ποιους είναι. Στα καθημερινά προβλήματα για παράδειγμα, όπως η ακρίβεια, ο κ,.Μητσοτάκης είναι με τους κερδοσκόπους, τους λίγους, τους παρόχους και όχι με τους πολίτες.

Τι ακριβώς θα συζητήσουμε με τον κ.Μητσοτάκη, για παράδειγμα για το τραπεζικό σύστημα, όταν συντηρείται ένα τραπεζικό σύστημα το οποίο αποκλείει από τη χρηματοδότηση το 99% των επιχειρήσεων της χώρας;

Τι είδους συζήτηση μπορούμε να κάνουμε μαζί του;’’ τόνισε ο κ.Κατρίνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα