Κατσίκης: Ο Μουζάλας θα οδηγηθεί σε παραίτηση, η οποία θα γίνει δεκτή

Κατσίκης: Ο Μουζάλας θα οδηγηθεί σε παραίτηση, η οποία θα γίνει δεκτή

Αναπόφευκτη βλέπει την παραίτηση Μουζάλα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης."Πιστεύω ότι δεν το είπε εκ παραδρομής, δεν είναι ένα λεκτικό λάθος", σημείωσε

Κυβερνητική εμπλοκή μετά τις δηλώσεις Μουζάλα. Υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου συνεδριάζει αυτήν την ώρα η ΚΟ των ΑΝΕΛ, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Την πεποίθηση ότι ο Γιάννης Μουζάλας θα οδηγηθεί σε παραίτηση εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κωνσταντίνος Κατσίκης.

Μιλώντας στην «Τρόικα του Αθήνα 9.84» είπε χαρακτηριστικά: “Ο κ. Μουζάλας θα οδηγηθεί σε παραίτηση. Αν δεν οδηγηθεί, θα βρεθούμε πάλι στον σταθμό σας και θα σας δώσω την απάντηση. Η προσωπική μου άποψη -και όπως συμβαίνουν τα πράγματα-, είναι ότι θα οδηγηθεί σε παραίτηση, η οποία θα γίνει δεκτή. Δεν συζητώ το αντίθετο, διότι είναι αδύνατον να συμβεί το αντίθετο… “.

“Πιστεύω ότι δεν το είπε εκ παραδρομής, δεν είναι ένα λεκτικό λάθος. Αυτή την στιγμή το όνομα “Μακεδονία” αποτελεί ένα θέμα, ως προς την ονομασία που θέλει να καρπωθεί η χώρα των Σκοπίων παίρνοντας το όνομα της “Μακεδονίας”, για το οποίο δεν υπάρχει παραδρομή. Δίνει περισσότερο την εντύπωση ο υπουργός που έκανε λάθος ότι το έλεγε μετά λόγου γνώσεως”, προσέθεσε.

Παράλληλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα λίγο πριν συνέλθει η ΚΟ, ότι, επιμένει σε παραίτηση Μουζάλα, διαμηνύοντας παράλληλα πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα