Κάτσης: “Πολυ-εργαλείο η κ. Πιτσίκα – Διορισμένη από το ’19 στον ΟΑΕΠ με απόφαση Δένδια”

Κάτσης: “Πολυ-εργαλείο η κ. Πιτσίκα – Διορισμένη από το ’19 στον ΟΑΕΠ με απόφαση Δένδια”
Μάριος Κάτσης Eurokinissi

Έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Ρεβέκκα Πιτσίκα είναι διορισμένη από το 2019 στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων και μάλιστα, με απόφαση Νίκου Δένδια, δημοσίευσε ο Μάριος Κάτσης.

Μετά τις δηλώσεις περί “πάρτι” απευθείας αναθέσεων στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Μάριος Κάτσης επανήλθε, στρέφοντας τα “βέλη” του κατά της Ρεβέκκας Πιτσίκα.

Ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στοιχεία που αποδεικνύουν για την CEO της “People For Business” ότι διορίστηκε το 2019 στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, με απόφαση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Κάτσης χαρακτήρισε “πολυ-εργαλείο” την κ. Πιτσίκα, η οποία και πήρε μέχρι στιγμής μισό εκατ. ευρώ αναθεσούλες από το Δημόσιο”, ενώ καταλήγει με ένα καυστικό ερώτημα προς τον πρώην “γαλάζιο” βουλευτή, Ανδρέα Πάτση.

Η ανάρτηση του Μάριου Κάτση:

“Πολυ-εργαλείο η κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα. Δε φτάνει που πήρε μέχρι στιγμής μισό εκ € αναθεσούλες από το Δημόσιο, είναι κ’ διορισμένη από το 2019, με απόφαση του Υπ.Εξ. Νίκου Δένδια στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων. Ούτε τώρα την ξέρετε κ. Πάτση;”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα