ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ

Ο Μάριος Κάτσης γεννήθηκε το 1985 στα Ιωάννινα. Εκλέχτηκε βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές Ιανουαρίου 2015 και επανεκλέχτηκε τον Σεπτέμβριο του 2015. Επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουλίου του 2019. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών. Έλαβε μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών στα Υπολογιστικά Μαθηματικά - Πληροφορική στην Εκπαίδευση με τίτλο ' Μαθηματικά των Υπολογιστών και Υπολογιστική Τεχνητή Νοημοσύνη'. Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ηπείρου-Λευκάδας Μέλος της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από το 2007. Εργάζεται στην Ηγουμενίτσα στον ιδιωτικό τομέα ως προγραμματιστής.

Το logo του ΣΥΡΙΖΑ.

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετη η κυβερνητική πλειοψηφία για το ζήτημα της Opinion poll

"Η πρόθεση της κυβέρνησης να μην ανοίξει το ζήτημα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, που άπτεται της ποιότητας της Δημοκρατίας και της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος, είναι παραπάνω από εμφανής και την εκθέτει", σημείωσαν σε ανακοίνωσή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το logo του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγελίες για κενά ασφαλείας στο gov.gr - "Κυβερνητική προχειρότητα"

Ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, επιρρίπτει ευθύνες στο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης. "Στην προσπάθειά του να παρουσιάσει έργο, νομοθετεί και ενεργεί με προχειρότητα που αφήνει έκθετους τους πολίτες".