Καβγάς Άδωνι με τους ομογενείς για τα 600 δισ. ευρώ

Καβγάς Άδωνι με τους ομογενείς για τα 600 δισ. ευρώ

Κόκκινο πανί ο βουλευτής της ΝΔ Ά. Γεωργιάδης σε συζήτηση για τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ της ομάδας E.N.D. Γιατί "εξερράγη" ο Γ. Παπαδάκης (Vids)

Ξέσπασμα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης που βρέθηκε στο ίδιο τηλεοπτικό πάνελ με τον Μανόλη Λαμπράκη της ομάδας E.N.D. (End National Debt – Τέλος Δημοσίου Χρέους) έβγαλε από τα ρούχα του τον Γιώργο Παπαδάκη.

Με τον νομικό σύμβουλο της E.N.D. να επισημαίνει ότι σε λίγες ώρες θα γίνει επίσημη ανακοίνωση στο παγκόσμιο τραπεζικό φόρουμ για το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων ευρώ που έχει κεφαλαιοποιηθεί σε τράπεζα στον Καναδά, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως αν βγει η τράπεζα του Καναδά και πει επισήμως ότι υπάρχουν τα 600 δισεκατομμύρια για την Ελλάδα τότε τα επιτόκια θα πέσουν αυτόματα στο 0%.

“Η χώρα θα μπορεί τότε να δανειστεί από την επόμενη ημέρα όσα χρήματα θέλει αφού θα έχει αυτή την εγγύηση”, συμπλήρωσε, με τα μέλη της E.N.D. να τον κατηγορούν ότι έχει παντελή άγνοια για το τι σημαίνει οικονομία.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τους κάλεσε από τη στιγμή που ο ίδιος, όπως διατείνονται δεν γνωρίζει τι σημαίνει οικονομία, να ρωτήσουν τον οικονομολόγο που βρισκόταν στο πάνελ.

Λίγο αργότερα ( δείτε από το 12ο λεπτό) ήρθε και το ξέσπασμα του βουλευτή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επισημαίνει πως δεν σώζει τον κ. Παπαδάκη να λέει πως είναι μόνο νομικός σύμβουλος της E.N.D. “Ακούστε κύριε Παπαδάκη. Ο κύριος Λαμπράκης που κάθεται δίπλα σας είναι καταδικασμένος στην Αμερική για φοροδιαφυγή και έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης και κοινωνικής εργασίας ως φοροφυγάς. Πάει πολύ ένας καταδικασμένος φοροφυγάς να το παίζει κήνσορας των υπολοίπων ανθρώπων”, υπογράμμισε.

Ο κύριος Λαμπράκης από την πλευρά του θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τονίζοντας πως ανέλαβε την ευθύνη των υποχρεώσεων που άφησε πίσω του η αδερφή του όταν πέθανε. 

Η συμπεριφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προς τους δύο καλεσμένους της πρωινής εκπομπής του ANT1 από την ομάδα E.N.D. με την πρόταση για την εξαγορά του χρέους της Ελλάδας ανάγκασε μάλιστα τον Γιώργο Παπαδάκη να “φιμώσει” τον Άδωνι Γεωργιάδη.

“Κόψτε τον ήχο στον κύριο Γεωργιάδη. Δεν του επιτρέπω να μιλάει”, λέει ο παρουσιαστής στο κοντρόλ, τονίζοντας πως δεν του επιτρέπει να κάνει τη δουλειά του και να συντονίσει τη συζήτηση.

Με τη σειρά του ο Μανόλης Λαμπράκης της E.N.D. ανέφερε πως δεν θα δεχτεί ερωτήσεις από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξέρει να κάνει ερωτήσεις παρά μόνο να μιλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα