Κεγκέρογλου: Κλειστή η πόρτα του ΚΙΝΑΛ για όσους έφυγαν προς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Κεγκέρογλου: Κλειστή η πόρτα του ΚΙΝΑΛ για όσους έφυγαν προς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου Eurokinissi

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έπρεπε να ενημερώσει τα κόμματα για την υπόθεση με τους φιλορώσους.

«Η θέση μας για τη συμφωνία των Πρεσπών βρίσκει σύμφωνο τον κόσμο της παράταξης» δήλωσε στην εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Για τους Ρώσους κατασκόπους αναρωτήθηκε πώς γίνεται να μην ήξερε η κυβέρνηση ότι φιλορώσοι στηρίζουν τόσα χρόνια ποντιακά σωματεία. «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το σωματείο εξυπηρετεί τα συμφέροντα του παράγοντα» διευκρίνισε.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν ενημέρωσε τα κόμματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σχετικά με την εγκύκλιο με τις συντάξεις, ανέφερε ότι μεγαλύτερη σημασία έχει ο νόμος Κατρούγκαλου και όχι η εγκύκλιος, η οποία ως νομικό κείμενο δε φέρει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς μπορεί να αποσυρθεί με υπουργική απόφαση. Ζήτησε επανεξέταση του νόμου. κάτι που δεν μπορεί να κάνει η κυβέρνηση γιατί -όπως είπε- θα της ζητήσουν χαρτιά ψυχιάτρου αφού αυτή τον ψήφισε.

Για τον Στάθη Παναγούλη που δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε θετικός και είπε ότι η πόρτα του Κινήματος είναι κλειστή μόνο για τα στελέχη του που λόγω μνημονίων έφυγαν για να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ ή και στη Νέα Δημοκρατία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα