Κεγκέρογλου: Τα μνημόνια θα συνεχιστούν και μετά τον Αύγουστο

Κεγκέρογλου: Τα μνημόνια θα συνεχιστούν και μετά τον Αύγουστο

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου σημείωσε, παράλληλα, ότι οι νόμοι, "δεν θα πάψουν να ισχύουν το καλοκαίρι"

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Όπως δήλωσε, "το πολυνομοσχέδιο, δικαιώνει όσους κατηγορούν τον πρωθυπουργό ότι συνεχίζονται τα μνημόνια και μετά τον Αύγουστο".

ADVERTISING

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου σημείωσε, παράλληλα, ότι οι νόμοι, "δεν θα πάψουν να ισχύουν το καλοκαίρι και οι συνέπειες θα συνεχιστούν όπως και οι μετάμνημονιακές δεσμεύσεις. Δεν πρόκειται για καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, τόνισε, καθώς έχουν ψηφιστεί μέτρα μνημονιακού χαρακτήρα για το 2019 και το 2020".

Σε σχέση με το νομοσχέδιο για τις απεργίες, ο κ. Κεγκέρογλου επεσήμανε ότι "αυτό που αλλάζει είναι ο ορισμός της απαρτίας στο 50%+1. Για να μπορεί να είναι σε απαρτία ένα πρωτοβάθμιο σωματείο προκειμένου να πάρει αποφάσεις και ενώ δεν έχει ηλεκτρονική ψηφοφορία δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνέλθει και να είναι παρόν στη συνέλευση ένα πολύ μεγάλο ποσοστό".

Ακούστε τις δηλώσεις:

SHARE:

24Media Network