Κικίλιας- Δημοσχάκης προς Καμμένο: Έχουν μεταβιβαστεί ακίνητα του ΥΠΕΘΑ στο υπερταμείο;

Ο Βασίλης Κικίλιας
Ο Βασίλης Κικίλιας EUROKINISSI

Ο κ. Καμμένος καλείται να απαντήσει στο Κοινοβούλιο εάν υπάρχουν ακίνητα του ΥΠΕΘΑ και των ΝΠΔΔ που εποπτεύονται από αυτό, τα οποία μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο, αναφέρουν οι δύο βουλευτές της ΝΔ.

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τη μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ στο Υπερταμείο, κατέθεσαν σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής Α' Αθηνών και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής τομεάρχης, βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Όπως αναφέρουν, «από δημοσιεύματα στον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο προκύπτει ότι μεταξύ των υπό μεταβίβαση ακινήτων περιλαμβάνονται και ακίνητα του Υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, όπως στρατόπεδα, κτίρια κ.λ.π.».

Ο κ. Καμμένος καλείται να απαντήσει στο Κοινοβούλιο εάν υπάρχουν ακίνητα του ΥΠΕΘΑ και των ΝΠΔΔ που εποπτεύονται από αυτό, τα οποία μεταβιβάστηκαν στο Υπερταμείο, ποια είναι αυτά, με ποια διαδικασία επιλέχτηκαν, σε ποιον φορέα ή ΝΠΔΔ του ΥΠΕΘΑ ανήκουν και ποια είναι η αντικειμενική τους αξία.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζουν τη διαδικασία εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ και των ΝΠΔΔ που εποπτεύονται από αυτό, ως θέμα μείζονος σημασίας για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ τονίζουν πως «η Πολιτεία είναι υποχρεωμένη να συμπεριφέρεται με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες, αναφορικά με την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
SHARE:

24Media Network