Ο Κικίλιας, ο Μακάριος, η γραβάτα του Μητσοτάκη και οι κόκκινες γραμμές του Καμμένου

Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της νέας ΠΓ της Νέας Δημοκρατίας
Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση της νέας ΠΓ της Νέας Δημοκρατίας EUROKINISSI

Την ώρα που ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και ο Μακάριος Λαζαρίδης σχολίαζαν το νέο σήμα και το σποτ των ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ με μία ενδιαφέρουσα γραβάτα.

Τα τεκταινόμενα στους ΑΝΕΛ και τη συγκυβέρνηση απασχόλησαν την πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο στις ομιλίες αλλά και στα πηγαδάκια.

Λιγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της επιτροπής, στην είσοδο της αίθουσας στεκόταν ο τομεάρχης Αμυνας και βουλευτής Α΄Αθηνών της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας και ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και σχολίαζαν το νέο σήμα και το σποτ των ΑΝΕΛ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνοντας στην αίθουσα σταμάτησε για να τους χαιρετίσει και ρώτησε τι κάνουν. “Εδώ πρόεδρε, λέγαμε για τις κόκκινες γραμμές του Καμμένου” απάντησε γελώντας ο κ.Λαζαρίδης. Με τον κ.Κικίλια να προσθέτει σχολιάζοντας τη γραβάτα του κ.Μητσοτάκη, η οποία ήταν μπλε μοβ με κόκκινα σχέδια: “Ωραία γραβάτα πρόεδρε, έχει κάτι κόκκινα σχέδια βλέπω, αλλά δεν είναι βέβαια οι κόκκινες γραμμές του Καμμένου”. Ο πρόεδρος της ΝΔ γέλασε και μπήκε στην αίθουσα για να πραγματοποιήσει την εισήγηση του, κατά την οποία βεβαίως εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. 

SHARE: