Κικίλιας σε ΣΥΡΙΖΑ: Θα κριθείτε για τα ψέματα και εμείς για σκληρές αλήθειες

Κικίλιας σε ΣΥΡΙΖΑ: Θα κριθείτε για τα ψέματα και εμείς για σκληρές αλήθειες
Συζήτηση στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου σχετικά με την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης-δανειστών, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) Eurokinissi

Χαρακτήρισε τα αντίμετρα πολιτικές μπούρδες και κατήγγειλε ότι στην πραγματικότητα λαμβάνονται σκληρά μέτρα 14,5 δις ευρώ

Ψευδείς χαρακτήρισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για τη δημοσιονομική ουδετερότητα της συμφωνίας που ψηφίζεται στη Βουλή και αντιπαρέβαλε τα “ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ” με τις «σκληρές αλήθειες» που λέει στους πολίτες η ΝΔ.

«Θα έρθει η ώρα που θα κριθούμε όλοι. Εσείς για τα ψέματα, εμείς για τις σκληρές αλήθειες στον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Κικίλιας από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τα μέτρα ύψους 4,6 δις ευρώ στην πραγματικότητα χτυπά την μεσαία τάξη, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πιο αδύναμους.

Μάλιστα χαρακτήρισε «πολιτικές μπούρδες» τα αντίμετρα, παρομοιάζονται τα με το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και το Παράλληλο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. «Τάξατε 12 δις ευρώ παροχές αλλά πήρατε 14,5 δις μέτρα» σημείωσε ο κ. Κικίλιας απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα