ΚΙΝΑΛ: Είμαστε ένα ποτάμι που δε γυρίζει πίσω

ΚΙΝΑΛ: Είμαστε ένα ποτάμι που δε γυρίζει πίσω
Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής Eurokinissi

Με ανακοινωση του το Κίνημα απαντά στα σενάρια αποχώρησης του Ποταμιού μετά τις αναταράξεις των τελευταίων ημερών, τονίζοντας: "Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον"

“Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω” διαμηνύει ανακοίνωση του Κινήματος μετά την κρίση και τα σενάρια αποχώρησης του Ποταμιού με αφορμή το Σκοπιανό.

Το ΚΙΝΑΛ επικαλείται τους “χιλιάδες συνιδρυτές” δηλαδή τους πολίτες που συμμετείχαν στη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού του κοινού φορέα και εκτιμά ότι οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, ενώ επιμένει στον αυτόνομο ρόλο με στόχο την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών.

Η ανακοινωση ειδικότερα αναφέρει:

“Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας.

Κοινός στόχος των κομμάτων και των κινήσεων που συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.

Ενώνουμε δυνάμεις της κοινωνίας απέναντι στις συντηρητικές και αδιέξοδες πολιτικές και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδιώκουμε τον πλουραλισμό ιδεών.

Παράλληλα όμως, μέσα από τις αναγκαίες πολιτικές συνθέσεις, υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για ενότητα.

Συζητήσεις για «αποχωρήσεις εν αναμονή» δεν βοηθούν και σε κάθε περίπτωση προχωράμε δυναμικά μπροστά για την ισχυρή κεντροαριστερά.

Αυτό αποτελεί απαίτηση και εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του Κινήματος Αλλαγής.

Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα