ΚΙΝΑΛ εναντίον ΑΠΕ: Να αποκαταστήσει το ταχύτερο δυνατόν την αλήθεια

Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής
Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής EUROKINISSI

Σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, απαντά στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που επικαλείται περί ενημέρωσης των κομμάτων από τους θεσμούς για το ζήτημα των συντάξεων.

Μετά τη ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής διαψεύδει δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου, σύμφωνα με το οποίο έχει υπάρχει "ενημέρωση των κομμάτων" από τους θεσμούς για το θέμα των συντάξεων.

Η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής:

Το σημερινό δημοσίευμα του Α.Π.Ε. περί «ενημέρωσης των κομμάτων» από τους Θεσμούς, ότι δεν θα ισχύσει η περικοπή των συντάξεων την 1/012019, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τουλάχιστον όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής.

ADVERTISING

Η αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής με εντολή της Φώφης Γεννηματά, πρότεινε κατά την συνάντηση με τους Θεσμούς στις 11/09/2018 την αλλαγή του Νόμου Κατρούγκαλου και την κατάργηση της διάταξης για την περικοπή των συντάξεων την 1/01/2019.  Διάταξη  την οποία  προβλέπει ο Νόμος που ψήφισαν ο κ. Τσίπρας και οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Εξ άλλου το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει σχετική Πρόταση Νόμου.

Οι εκπρόσωπου των Θεσμών μας ενημέρωσαν ότι δεν έχουν λάβει καμία σχετική πρόταση από την Κυβέρνηση. Μάλιστα οι εκπρόσωποι των ΔΝΤ, ΕΚΤ, ESM δεν τοποθετήθηκαν στο θέμα αυτό, ο δε εκπρόσωπος της Ε.Ε., διευκρίνισε ότι οι αποφάσεις θα παρθούν από το Eurogroup.

Καλούμε το Α.Π.Ε. να αποκαταστήσει το ταχύτερο δυνατόν την αλήθεια.

Όσον μας αφορά θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να αλλάξει συνολικά  ο Νόμος Κατρούγκαλου, που μετατρέπει τόσο τις παλιές όσο και τις νέες συντάξεις σε φιλοδωρήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Συντάξεις
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Μετωπική" ΝΔ - ΑΠΕ για τις συντάξεις

Τζανακόπουλος: "Η ΝΔ δεν μπορεί να βλάψει πια ούτε τη χώρα, ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της"

SHARE:

24Media Network