ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Ο Κωστής Χατζηδάκης

Χατζηδάκης για εκκρεμείς συντάξεις: Θα κατατεθεί τροπολογία άμεσης καταβολής του ποσού της εθνικής σύνταξης

Τροπολογία για την άμεση καταβολή του ποσού της εθνικής σύνταξης σε όσους περιμένουν να εκδοθεί η σύνταξή τους, θα κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή, σύμφωνα με τον Κωστή Χατζηδάκη.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Ξενογιαννακοπούλου για συντάξεις: "Ομολογία αποτυχίας η πρόσληψη ιδιώτη Project Manager"

Η Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση μετά τις εξαγγελίες για πρόσληψη Project Manager

Project Manager για την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων

Project Manager για την έκδοση των εκκρεμών συντάξεων

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσίασε τρεις μεγάλες πρωτοβουλίες του Υπουργείου, ενώ όπως είπε το ζήτημα των συντάξεων είναι για εκείνον "η νέα ΔΕΗ".

Μητσοτάκης: Θα φροντίσω προσωπικά για τις εκκρεμείς συντάξεις

Μητσοτάκης: Θα φροντίσω προσωπικά για τις εκκρεμείς συντάξεις

Κορονοϊός, εμβόλιο, συντάξεις, φορολογικές ελαφρύνσεις, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, υπό τον πρωθυπουργό, μέσω τηλεδιάσκεψης. Συνεχίζουμε τις μειώσεις φόρων παρά την κρίση, τόνισε ο Μητσοτάκης.

Έκθεση Πισσαρίδη: Τι προβλέπει για το ασφαλιστικό - Διαρκώς μειούμενες οι συντάξεις

Έκθεση Πισσαρίδη: Τι προβλέπει για το ασφαλιστικό - Διαρκώς μειούμενες οι συντάξεις

Οι προτάσεις της Επιτροπής Πισσαρίδη για τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Τι σημαίνει η ενίσχυση του κεφαλαιοποιητικού χαρακτήρα. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.

Στιγμιότυπα από το κέντρο της Αθήνας

Χάος με τις εκκρεμείς συντάξεις και τα δημόσια ''φέσια'' σε ιδιώτες

Ο ΕΦΚΑ αδυνατεί ακόμη να παρέχει επίσημα στοιχεία για το πόσες συντάξεις χρωστάει το κράτος στο υπουργείο οικονομικών, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής ακόμη και τους θεσμούς.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα καταβληθούν οι συντάξεις του Φεβρουαρίου

Έκθεση ΕΕ για 7η αξιολόγηση με αιχμές για αύξηση ληξιπρόθεσμών και εκκρεμών συντάξεων

Αν και στο σύνολο της η έκθεση αναμένεται να είναι θετική για την Ελλάδα πληροφορίες θέλουν έχει μια υποσημείωση αρκετά σημαντική για τον αριθμό των εκκρεμούντων συντάξεων.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας

Εισφορά αλληλεγγύης: Ποια εισοδήματα απαλλάσσονται και ποια πληρώνουν

Η εισφορά θα ανασταλεί για το 2021 για τον ιδιωτικό τομέα, αλλά θα πληρωθεί από τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα και τους συνταξιούχους. Ποια εισοδήματα θα επιβαρυνθούν με εισφορά.

O υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Αρχές Σεπτεμβρίου οι αποφάσεις για τα αναδρομικά

Στις αρχές Σεπτεμβρίου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την καταβολή των αναδρομικών ύψους 1,4 δις ευρώ των συντάξεων για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών

Ο Αλέξης Χαρίτσης.

Χαρίτσης: Επιλογή Μητσοτάκη ο αποκλεισμός 1,6 εκ. συνταξιούχων απο τα αναδρομικά

"Να καταβάλει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους δίχως περικοπές και αλχημείες" καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει λόγο για "επιλογή Μητσοτάκη" αναφορικά με τον "αποκλεισμό συνταξιούχων".

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Κω

Τσίπρας: Τριπλή η εξαπάτηση των συνταξιούχων με τα αναδρομικά

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αν και «αφήσαμε 37 δισ. ευρώ μαξιλάρι ασφαλείας» και αν και έχει «λυμένα τα χέρια της να δαπανήσει όσα χρειάζεται προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες», δεν το πράττει.

Ηλικιωμένος λαμβάνει σύνταξη

Αναδρομικά συντάξεων: Πληρωμή με "κούρεμα" το 2020 ή κάποτε στο μέλλον από τα δικαστήρια

Λύση τώρα με μικρότερο ποσό ή διεκδίκηση του συνόλου των οφειλόμενων όταν και όποτε αποφασίσουν τα δικαστήρια είναι το δίλημμα που δόθηκε για τα αναδρομικά 2,5 εκ συνταξιούχων.