ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Πάνος Τσακλόγλου

Τσακλόγλου: Το 2023 θα αυξηθούν οι συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια

Αυξήσεις των συντάξεων, μετά από 12 χρόνια και όλες τις μειώσεις που έχουν υποστεί οι πολίτες, προανήγγειλε ο Πάνος Τσακλόγλου. Για στήριξη του εισοδήματος των συνταξιούχων "ποικιλοτρόπως", έκανε λόγο ο υφυπουργός.

Γραφεία ΕΦΚΑ

Αρχίζει η έκδοση συντάξεων fast track και "συντάξεων εμπιστοσύνης" - Τι προβλέπεται

Εγκύκλιος του Διοικητή του ΕΦΚΑ δόθηκε στη δημοσιότητα. Οι υπάλληλοι καλούνται να σταματήσουν αμέσως κάθε αλληλογραφία για την επαλήθευση στοιχείων που αφορούν τις αιτήσεις συνταξιοδότησης, οι οποίες είχαν υποβληθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022.

Παναγιώτης Τσακλόγλου

Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων: Ρουσφέτι σε δημάρχους και νομάρχες με διπλή σύνταξη

Για "κρυφό" και "πασχαλινό δωράκι" του υφυπουργού Εργασίας σε εκατοντάδες αιρετούς κάνει λόγο το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων και καταγγέλλει οτι με εγκύκλιο τούς δίνεται η δυνατότητα να λαμβάνουν διπλή σύνταξη.

Ακρίβεια: Σε αναζήτηση πασχαλινών "αναχωμάτων" η κυβέρνηση

Ακρίβεια: Σε αναζήτηση πασχαλινών "αναχωμάτων" η κυβέρνηση

Το συνεχές ανοδικό σπιράλ των τιμών δημιουργεί συνθήκες έντονης πολιτικής πίεσης στην κυβέρνηση που αναζητά "αναχώματα", βλέποντας ότι το όλο ζήτημα θα εξελιχθεί σε "βαρόμετρο" πολιτικών εξελίξεων. Ρευστότητα, προσδοκία για αυξήσεις στους μισθούς και τροπολογία για κερδοσκόπους.

Ουρά σε τράπεζα

Εννέα ερωτήσεις και απαντήσεις για τις συντάξεις fast track και τις "συντάξεις εμπιστοσύνης"

Με βάση το αρμόδιο υπουργείο τίθεται ρητή προθεσμία τριών μηνών -με σημείο εκκίνησης την υποβολή της αίτησης συνταξιοδότησης- εντός της οποίας πρέπει να εκδοθεί η σύνταξη.

Κωστής Χατζηδάκης

Υπουργείο Εργασίας: Πώς θα εκδίδονται οι συντάξεις fast track και οι "συντάξεις εμπιστοσύνης"

Οι κύριες ρυθμίσεις της τροπολογίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή, για τις συντάξεις fast track και τις "συντάξεις εμπιστοσύνης".

Τσίπρας: Η κοροϊδία Μητσοτάκη στους συνταξιούχους είναι η μεγαλύτερη της Μεταπολίτευσης

Τσίπρας: Η κοροϊδία Μητσοτάκη στους συνταξιούχους είναι η μεγαλύτερη της Μεταπολίτευσης

Συνάντηση με το Προεδρείο του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. "Αφού υφάρπαξε 3 δισ. από τους συνταξιούχους, δίνει 135 εκατ. ευρώ, μόνο στο 27%".

Εφη Αχτσιόγλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για μηδενική φορολόγηση αναδρομικών συνταξιούχων

Τη μηδενική φορλόγηση των αναδρομικών 11μήνου που έλαβαν οι συνταξιούχοι προτείνει με τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ "ως ένα -μερικό μόνο- αντιστάθμισμα για την περικοπή τους από την κυβέρνηση"

Διευκρινήσεις σε ερωτήματα του e-ΕΦΚΑ

Υπουργείο Εργασίας: Διευκρινίσεις για σειρά συντάξεων

Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας για διευκρινήσεις επί υφιστάμενων νομοθετικών ρυθμίσεων σχετικά με τέσσερα τέσσερα διακριτά και, ταυτόχρονα, συνδεόμενα μεταξύ τους ζητήματα.

Περιπολικό της αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Γιατροί και υπάλληλοι ΕΦΚΑ σε κύκλωμα που "φούσκωνε" ποσοστά αναπηρίας

Γιατροί και υπάλληλοι ΕΦΚΑ ανάμεσα στους 7 συλληφθέντες για το κύκλωμα που έπαιρνε λεφτά για να "φουσκώνει" τα ποσοστά αναπηρίας αιτούντων συντάξεις. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από πολύμηνη έρευνα της ΕΛΑΣ.