ΚΚΕ για δηλώσεις Καμμένου: Πολιτική επιλογή σύσσωμης της συγκυβέρνησης η μετατροπή της χώρας σε νατοϊκό στρατόπεδο

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ  ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ EUROKINISSI

Για "προεκλογικά οικογενειακά καβγαδάκια" που "εξυπηρετούν" και τους δύο κυβερνητικούς εταίρους κάνει λόγο το ΚΚΕ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Η μετατροπή της χώρας, από την Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη και από τη Λάρισα ως την Κάρπαθο, σε αμερικανοΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, που σήμερα παρουσίασε ο κ. Καμμένος σε ρόλο μεσίτη πολεμικών βάσεων, με επιχειρηματολογία βγαλμένη από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ και του δόγματος Τρούμαν, είναι πολιτική επιλογή σύσσωμης της συγκυβέρνησης", αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σε σχόλιό του σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και συνεχίζει:

"Όσο για τα προεκλογικά οικογενειακά καβγαδάκια εντός της κυβέρνησης, αυτά εξυπηρετούν και τους δύο συνεταίρους: Τόσο τον Καμμένο για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όσο και το ΣΥΡΙΖΑ, για να αναζητήσει άλλοθι και να κρυφτεί πίσω από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, για την προσήλωσή του στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό μας να πάρει μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις του ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης, για την επέκταση και δημιουργία νέων αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων. Κανένας εργαζόμενος, κανένας νέος, κανένας προοδευτικός άνθρωπος δεν μπορεί να ανεχθεί η χώρα μας να μετατραπεί σε ορμητήριο πολέμου και επεμβάσεων", καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Ο Τσίπρας γνώριζε το plan B μου, αλλά δεν συμφωνεί

Παπαδόπουλος για το "φουκαράς" του Καμμένου: Αυτά είναι τα "ρουσφέτια" που του ζήτησα

Μητσοτάκης από την Κόρινθο: Κυνικός συνεταιρισμός εξουσίας η κυβέρνηση

SHARE:

24Media Network