ΚΚΕ: Η κυβέρνηση συνειδητά διαφημίζει τους #paraititheite

Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στον Αη Στράτη, το Σάββατο 11 Ιούνίου 2016, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με σκοπό να τιμηθεί η θυσία μελών του ΚΚΕ και άλλων εξόριστων στο νησί. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Επίσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στον Αη Στράτη, το Σάββατο 11 Ιούνίου 2016, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με σκοπό να τιμηθεί η θυσία μελών του ΚΚΕ και άλλων εξόριστων στο νησί. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο λόγος σύμφωνα με τον Περισσό είναι ότι το Μαξίμου θέλει να ταυτίσει τη διαμαρτυρία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική με συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις.

Στον καυγά ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας για τους "Παραιτηθείτε" παρενέβη το ΚΚΕ, δίνοντας τη δική του εκδοχή για τους λόγους για τους οποίους στελέχη του κυβερνώντος κόμματος επιτίθενται στη συγκεκριμένη κίνηση.

"Είναι φανερό ότι η ίδια η κυβέρνηση, μέσω των δηλώσεων διαφόρων στελεχών της, συνειδητά διαφημίζει την πρωτοβουλία «Παραιτηθείτε»", υποστηρίζει με ανακοίνωση του ο Περισσός.

"Οι λόγοι είναι προφανείς: Αφ’ ενός επιλέγει να αντιπαρατεθεί με έναν εύκολο αντίπαλο, ίδιας στρατηγικής στόχευσης, που από κοινού έχουν συνυπογράψει το 3ο μνημόνιο και ορκίζονται στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και την ΕΕ, σ’ έναν κάλπικο καβγά. Αφ’ ετέρου θέλει να εμφανίσει ότι δήθεν η μόνη διαμαρτυρία στην κυβερνητική πολιτική γίνεται από αυτές τις δυνάμεις και όχι από το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα, το οποίο καθημερινά αντιπαρατίθεται στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα", καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πυρ ομαδόν κατά των #paraititheite από ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπολιτική, νεοφιλελεύθερη, ρατσιστική λογική

Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν έχει ανάμειξη στο #paraitithete

SHARE:

24Media Network