ΚΚΕ: "Κοινοί εκβιαστές Παπανδρέου και Σαμαράς"

ΑΘΗΝΑ-Περισσός,συνέντευξη τύπου της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους και την κατάργηση όλων των χαρατσιών.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Περισσός,συνέντευξη τύπου της ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους και την κατάργηση όλων των χαρατσιών.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Διαβάστε πώς σχολίασε το ΚΚΕ τις ομιλίες των προέδρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις ΚΟ των κομμάτων τους

Σκληρή επίθεση σε Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το ΚΚΕ, μετά τις ομιλίες τους στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αντίστοιχα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το ΚΚΕ αναφέρει:

"Επιβεβαιώνεται, ότι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κοινοί εκβιαστές, όπως ταιριάζει σε υπερασπιστές του σάπιου καπιταλισμού. Τρομοκρατούν τον λαό για να τον ισοπεδώσει η πλουτοκρατία και η λυκοσυμμαχία της ΕΕ".

"Η ηγεσία της ΝΔ ψηφίζοντας το νέο μνημόνιο απέδειξε την υποκρισία της για το πρώτο μνημόνιο", σημείωσε.

Και πρόσθεσε:

"Ο λαός πρέπει να τους πληρώσει εκμηδενίζοντας την επιρροή τους, αλλά πρέπει και να μην εμπιστευτεί τις ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργούν διάφοροι για κεντροαριστερές και αντικατοχικές κυβερνήσεις, που είναι εφεδρείες της πλουτοκρατίας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σαμαράς: "Όσοι καταψηφίσουν το μνημόνιο 2 διαγράφονται και δεν θα είναι υποψήφιοι"

Παπανδρέου: Με έβρισαν, με είπαν προδότη, αλλά αγνόησα το πολιτικό κόστος

Παπαρήγα: Ο λαός να γίνει θύτης με θύματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ

Στη Βουλή το νέο Μνημόνιο

SHARE:

24Media Network