ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΝΔ επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος

ΚΚΕ: Κυβέρνηση και ΝΔ επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Ευρωκίνηση

«Αφού πρώτα άφησαν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής απροστάτευτους στα φυσικά φαινόμενα, τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ΝΔ επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος

«Αφού πρώτα άφησαν τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής απροστάτευτους στα φυσικά φαινόμενα, αφού για χρόνια θυσίασαν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό των έργων για το κεφάλαιο, τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η ΝΔ επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, υπόσχονται αντιπλημμυρικά έργα και στήνουν αναπτυξιακά συνέδρια και φιέστες πάνω στην καταστροφή και το θάνατο» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για το έκτακτο αναπτυξιακό συνέδριο που εξήγγειλε η κυβέρνηση στη Δ. Αττική και την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στη Μάνδρα.

«’Άλλωστε πραγματικός στόχος του έκτακτου αναπτυξιακού συνεδρίου, που εξήγγειλε η κυβέρνηση, δεν είναι ούτε η ανακούφιση των κατοίκων, ούτε η κατασκευή έργων υποδομής προς όφελός τους, αλλά η μετατροπή του Θριασίου σε διαμετακομιστικό κέντρο για τις ανάγκες του κεφαλαίου, κάτι το οποίο προωθείται τα τελευταία χρόνια κι αποτελεί έναν από τους παράγοντες των πρόσφατων καταστροφών» προσθέτει το ΚΚΕ, καταλήγοντας: «Ο λαός της Δυτικής Αττικής να μην πιστέψει λέξη. Τώρα χρειάζεται να οργανώσει τον αγώνα του για άμεσα μέτρα ανακούφισης και έργα υποδομής που να υπηρετούν πραγματικά τις λαϊκές ανάγκες».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα