Κλείδωσε και ο Κασαπίδης για Δυτική Μακεδονία με τη ΝΔ

Κλείδωσε και ο Κασαπίδης για Δυτική Μακεδονία με τη ΝΔ

Με τους υποψηφίους περιφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ολοκληρώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων στη Βόρεια Ελλάδα, Συνάντηση Μητσοτάκη- Τζιτζικώστα την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Συναντήσεις με τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην Δυτική Μακεδονία και την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη κ. Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου του 2019 είχε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του βουλευτή κ. Γιώργου Κασαπίδη στην Δυτική Μακεδονία «κλείδωσαν» πλέον όλες οι γαλάζιες υποψηφιότητες της ΝΔ σε επίπεδο περιφερειών στη Βόρειο Ελλάδα, καθώς είναι ήδη γνωστό ότι στην Κεντρική Μακεδονία θα στηρίξει τον νυν Περιφερειάρχη κ. Απ. Τζιτζικώστα, με τον οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί την Παρασκευή στο πλαίσιο επίσκεψης του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. 

Κλείδωσε και ο Κασαπίδης για Δυτική Μακεδονία με τη ΝΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστο Μέτιο

Ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στους δύο υποψηφίους καλή δύναμη στον αγώνα τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα έχουν την αμέριστη στήριξή του, καθώς η ΝΔ αντιμετωπίζει τις περιφέρειες ως κεντρικό αναπτυξιακό μοχλό στο κυβερνητικό της πρόγραμμα για την ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάταξη της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Περιφερειακές Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προάγγελο νίκης στην περιφέρεια Αττικής βλέπει η ΝΔ

SHARE:

24Media Network