Κωνσταντινίδης: Στο Ποτάμι δεν θέλουμε καρέκλες αλλά συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων

Κωνσταντινίδης: Στο Ποτάμι δεν θέλουμε καρέκλες αλλά συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων
Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης Eurokinissi

"Δημοσκοπικά, τα νούμερα δεν είναι με τη μεριά του Ποταμιού. Η δυνητική εκλογική επιρροή όμως επιτρέπει αισιοδοξία" δήλωσε ο επικεφαλής της καμπάνιας του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

«Το Ποτάμι μπορεί να ανακάμψει» τόνισε ο επικεφαλής της καμπάνιας του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές και αν. καθηγητής εκλογικής συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Γιάννης Κωνσταντινίδης, μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Μιλώντας για το ρίσκο που πήρε περνώντας από τον κόσμο των δημοσκοπήσεων και την εταιρεία Pro Rata στον κόσμο της πολιτικής και στο Ποτάμι απάντησε: «Δεν ερωτεύεται κανείς πάντα προγραμματισμένα. Γνώρισα το Ποτάμι ως δημοσκόπος, οι άνθρωποί του μου φάνηκαν αλλιώς. Δεν ήταν γόνοι πολιτικών οικογενειών, παιδιά του κομματικού σωλήνα, περιφερόμενοι στη δημόσια σφαίρα, με γοήτευσαν για να αποφασίσω να εγκαταλείψω το ρόλο του σχολιαστή και να εμπλακώ ενεργά στην πολιτική».

«Δημοσκοπικά μιλώντας» -συνέχισε- «τα νούμερα δεν είναι με τη μεριά του Ποταμιού. Η δυνητική εκλογική επιρροή όμως επιτρέπει αισιοδοξία. Στηρίζουμε τις ίδιες θέσεις επί πέντε χρόνια. Τη συνέπειά μας δεν την έχει κανένα άλλο κόμμα. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να μας επιλέξει κανείς. Υπό προγραμματικούς όρους θα συνεργαστούμε με το πρώτο κόμμα μετά τις εκλογές. Δεν θέλουμε εκλογές για τις εκλογές. Δεν θέλουμε καρέκλες και αξιώματα, θέλουμε συμμετοχή στα κέντρα λήψης αποφάσεων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα