Κωνσταντινόπουλος: Ο κ. Βενιζέλος είπε την προσωπική του άποψη

Κωνσταντινόπουλος: Ο κ. Βενιζέλος είπε την προσωπική του άποψη
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Eurokinissi

Σωστά μπήκε η διάσταση της εσχάτης προδοσίας από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκτιμά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

“Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει τυχόν ευθύνες του κ. Τσίπρα για την υπόθεση Novartis” υποστήριξε ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και εξήγησε: “Ο κ. Βενιζέλος είναι διακεκριμένος συνταγματολόγος, το ξέρουν όλοι. Κατά την άποψή μου σωστά έβαλε τη διάσταση της εσχάτης προδοσίας. Κατά την άποψή μου όλοι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα συμφωνήσουν με τη θέση αυτή. Ο κ. Βενιζέλος είπε την προσωπική του άποψη. Πρέπει να αξιολογηθεί πώς γίνεται να ανακοινώνει ο πρωθυπουργός εξελίξεις στην υπόθεση Νοβάρτις, να συνεχίζουν μετά τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, να λέει ο αν υπουργός Δικαιοσύνης ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Σωστά ο κ. Λοβέρδος αποδέχεται την άρση της ασυλίας του. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να διερευνήσει τυχόν ευθύνες του κ. Τσίπρα για την υπόθεση Novartis”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα