Κωνσταντίνος Μίχαλος: Τσίπρας και Μητσοτάκης να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Τσίπρας και Μητσοτάκης να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου
O Κωνσταντίνος Μίχαλος Ευρωκίνηση

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ εξέφρασε στον News 24/7 και τους 88,6 την ανησυχία του για το κλίμα πόλωσης στην πολιτική αντιπαράθεση.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μία ημέρα μετά τη συνέντευξη τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, μίλησε στον News 24/7 από τους 88,6 για την εικόνα που διαγράφεται στην πολιτική σκηνή της χώρας. «Γιατί δεν κάθονται και στο τραπέζι του διαλόγου, ώστε να πάμε ένα βήμα μπροστά;» αναρωτήθηκε με βάση τις φοροελαφρύνσεις που εξήγγειλαν τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Και τα δύο κόμματα έχουν ενστερνιστεί τις θέσεις των επιμελητηρίων” πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «στόχος είναι να μπουν οι βάσεις για μια υγιή ανάπτυξη στον τόπο«. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ εξέφρασε την λύπη του για το πολωτικό κλίμα που δημιουργείται, το οποίο όπως είπε μπορεί να κρατήσει ως και 12 μήνες μέχρι τις εκλογές.

Παρόλα αυτά, ο κ. Μίχαλος σημείωσε πως με την στάση του στη ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα βήμα στο ζήτημα των πολιτικών συνεργασιών. Να σημειώσουμε πως ο κύριος Κώστας Μίχαλος διεγράφη το καλοκαίρι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή δηλώσεις για την συμφωνία που έκλεινε το πρόγραμμα του τρίτου μνημονίου στο Eurogroup.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα