Κωνσταντοπούλου: Ανατριχιαστικό το κείμενο του Eurogroup

Handover ceremony of the Greek Parliament Presidency in Athens, October 04, 2015. /      ,  4, 2015.
Handover ceremony of the Greek Parliament Presidency in Athens, October 04, 2015. / , 4, 2015. NIKOS LIBERTAS / SOOC

Τι δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζ. Κωνσταντοπούλου, για την απόφαση του Eurogroup

Το ανακοινωθέν του Eurogroup είναι ένα ανατριχιαστικό κείμενο, δήλωσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζ. Κωνσταντοπούλου στη τηλεόραση του Blue Sky.

«Ουσιαστικά, περιγράφει τους μηχανισμούς, με τους οποίους θα εγκαθιδρυθεί ακόμη πιο βαθιά το Μνημόνιο. Περιγράφει με ανείπωτο κυνισμό την διαρκή αναπαραγωγή διαδικασιών εποπτείας, επιτήρησης, ελέγχου και επιτροπείας στην πραγματικότητα. Δεν αποκρυσταλλώνει κανενός είδους πρόοδο σε σχέση με την απελευθέρωση της χώρας από τα Μνημόνια. Αντίθετα, λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται συμπληρωματικό Μνημόνιο», ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Λέει, συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου, ότι θα μπουν επιπλέον προϋποθέσεις προκειμένου να εκταμιεύονται τμηματικά οι δόσεις και περιγράφει έναν εφιαλτικό μηχανισμό, ο οποίος, το χειρότερο απ' όλα, είναι το ότι γίνεται αποδεκτός από την ελληνική κυβέρνηση. Όσο για το χρέος, που ακούγαμε τόσο καιρό ότι θα ληφθεί δήθεν μία απόφαση, η οποία θα αφήσει τη χώρα να ανασάνει, τώρα, με την υπογραφή της κυβέρνησης Τσίπρα έχει επισφραγισθεί ο αποκλεισμός της διαγραφής χρέους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Eurogroup
SHARE:

24Media Network