Κόντρα Γεροβασίλη-Δένδια για τα κενά των αστυνομικών

Κόντρα Γεροβασίλη-Δένδια για τα κενά των αστυνομικών
Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα η συνεδρίαση της ολομέλειας στη Βουλή, για τον κρατικο προϋπολογισμό, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι κατήργησε τις κενές οργανικές θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία γιατί ο αριθμός των αστυνομικών ήταν «απολύτως επαρκής». Η Όλ. Γεροβασίλη παρέπεμψε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο των βουλευτών της ΝΔ για τα κενά σε αστυνομικά τμήματα.

“Εγώ κατήργησα τις 5.500 κενές οργανικές θέσεις αστυνομικών, όχι ο Κυριάκος Μητσοτάκης” τόνισε ο Νίκος Δένδιας απαντώντας στην κριτική που έκανε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλ. Γεροβασίλη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι κατήργησε τις κενές οργανικές θέσεις στην Ελληνική Αστυνομία γιατί “δεν χρειαζόντουσαν”, καθώς ο αριθμός των αστυνομικών ήταν “απολύτως επαρκής” κι αυτό που χρειάζονται είναι “σωστή εκπαίδευση κι αποτελεσματικότητα”. Ο Ν. Δένδιας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την επίθεση στον ΣΚΑΪ παρατηρώντας ότι ήταν ένας στόχος που μπορούσε να προβλεφθεί και το χτύπημα να αποτραπεί.

Η Όλ Γεροβασίλη επισήμανε ότι η απάντηση του Ν. Δένδια την “ξεπερνά” υπογραμμίζοντας ότι οι αστυνομικοί “δεν επαρκούν και το ξέρετε” και τόνισε ότι βρισκόμαστε σε “νέα εποχή με άλλες απαιτήσεις” και παρέπεμψε τον Ν. Δένδια στον κοινοβουλευτικό έλεγχο των βουλευτών της ΝΔ που καταθέτουν συνεχώς ερωτήσεις για να αναδείξουν τα κενά αστυνομικών σε αστυνομικά τμήματα ανά τη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα