Κουτσούμπας για sugar daddies: Τους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι τις γυναίκες θύματα

Διαβάζεται σε 2'
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ/EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής απάντησε μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του με τις αναζητήσεις “sugar daddies” από νέα κορίτσια στη Σκανδιναβία.

«Αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της» τόνισε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Όπως είπε «τους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι τις γυναίκες – θύματα».

Συγκεκριμένα ανέφερε «το ΚΚΕ ξέρετε καλά πως στην εκμετάλλευση δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια. Πάντα την κατήγγειλε και την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χτες στη Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημα σας».

Πρόσθεσε που «γιατί λοιπόν δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα για τις σπουδές, στις χώρες της αναπτυγμένης Ευρώπης. Να ορίστε και οι διαφημίσεις που προτρέπουν σε αυτό. Μία από τη Σουηδία και μία από τη Δανία. Τις βλέπετε κυρίες και κύριοι βουλευτές; Τις βλέπετε; Τις καταθέτω στα πρακτικά. Αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι φυσικά τις γυναίκες – θύματα της εκμετάλλευσης».

«Αντί κι εσείς λοιπόν να καταγγείλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημά σας. Μη τυχόν και αποκαλυφθεί αυτή η σαπίλα του δήθεν όμορφου αγγελικά πλασμένου κόσμου σας» είπε ακόμα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα