Κούλογλου για Γεωργούλη: “Είχε κληθεί αρμοδίως πριν από δύο χρόνια και είχε διαψεύσει φήμες”

Κούλογλου για Γεωργούλη: “Είχε κληθεί αρμοδίως πριν από δύο χρόνια και είχε διαψεύσει φήμες”
georgoulisalexis_ep / Instagram

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος, όπως ανέφερε, είχε κληθεί πριν από δύο χρόνια από τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Στο θέμα της απομάκρυνσης του Αλέξη Γεωργούλη μετά την έρευνα και τις καταγγελίες σε βάρος του αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, γνωστοποιώντας πως ο συνάδελφός του είχε κληθεί από τον Δημήτρη Παπαδημούλη στο παρελθόν, διαψεύδοντας τις φήμες.

“Υπήρξαν πριν από αρκετό καιρό κάποιες τελείως απροσδιόριστες φήμες. Ερωτήθηκε αρμοδίως ο κ. Γεωργούλης και είπε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε. Το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και υπάρχει μεγάλη ευαισθησία στον χώρο για τέτοιου είδους θέματα”.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κούλογλου, γνωστοποίησε πως ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, όταν υπήρξαν αυτές οι φήμες, πριν από περίπου 2 χρόνια και τις είχε διαψεύσει, αν και “δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο”, ενώ ερωτηθείς αν πρόκειται για το ίδιο περιστατικό ή για κάποιο άλλο, απάντησε:

“Δεν υπήρχε καμία ένδειξη αν πρόκειται γι’ αυτό το περιστατικό κι αν υπάρχει άλλο περιστατικό και επρόκειτο για το άλλο. Υπήρχαν κάτι πολύ απροσδιόριστες φήμες, ότι κάτι έχει συμβεί με παρενόχληση κλπ, ερωτήθηκε ο κ. Γεωργούλης και είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα”.

Σε ερώτηση για το αν οι φήμες περιλάμβαναν την πληροφορία ότι υπάρχει έρευνα εις βάρος του, απάντησε: “Όχι. Ότι υπήρχε κάποιο θέμα, κάποια διαμαρτυρία, αλλά χωρίς να αφορά πρόσωπα, τόπο, χρόνο, κλπ”.

Τέλος, για το αν είχε μιλήσει ο ίδιος με τον κ. Γεωργούλη, είπε πως “όχι, δεν είχαμε μιλήσει. Ούτε καν είχαν έρθει στα αυτιά μου αυτές οι φήμες. Συνήθως δεν ασχολούμαι και με τέτοιου είδους θέματα, χωρίς αυτό να είναι προσωπικό. Από τη στιγμή που κυκλοφορούσε στο επίπεδο του κουτσομπολιού, γιατί δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο, δεν μίλησα καθόλου. Αυτό προέκυψε χθες, όταν με την έναρξη της συνεδρίασης, η κα Μέτσολα ζήτησε την άρση της ασυλίας”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα