Κουτσούμπας: Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες

Συλλαλητήριο στην Ομόνοια του ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβερνησης, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συλλαλητήριο στην Ομόνοια του ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο της κυβερνησης, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Επίθεση στην κυβέρνηση απ' τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ με αφορμή το πολυνομοσχέδιο και ειδικά για τις αλλαγές γύρω απ' την προκήρυξη απεργιών

«Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει: έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και σωματείων στην Ομόνοια.

Όπως τόνισε: «Και η τροπολογία, ο νόμος, για την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία και οι πλειστηριασμοί ακόμα και πρώτης κατοικίας και όλα τα άλλα αντεργατικά μέτρα που περιέχονται σε αυτό το αισχρό πολυνομοσχέδιο θα μείνουν όλα ανενεργά, θα καταργηθούν στην πράξη από το ίδιο το λαϊκό κίνημα μέχρι την οριστική κατάργησή τους από την ταξική πάλη από την λαϊκή συμμαχία».

ADVERTISING

«Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε κάθε μέρα δυναμικά, αγωνιστικά, ταξικά γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει μπροστά ο λαός μας» πρόσθεσε ο Δ. Κουτσούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουλή: Στην Ολομέλεια το πολυνομοσχέδιο

Ένταση στο Σύνταγμα - Τραυματίστηκε δημοσιογράφος

SHARE:

24Media Network