Κουτσούμπας: Πιο σκληρά μέτρα με το μνημόνιο 3

Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, για να ακυρωθούν τα σχέδια πτώχευσης του λαού και να ειπωθεί όχι στο νέο βάρβαρο μνημόνιο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του// Ο ΓΓ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ  ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ.
(EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, για να ακυρωθούν τα σχέδια πτώχευσης του λαού και να ειπωθεί όχι στο νέο βάρβαρο μνημόνιο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του// Ο ΓΓ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Κάλεσμα του γγ του ΚΚΕ προς το λαό για δυναμικούς αγώνες. Σημειώνει ότι έρχονται νέα βάρβαρα μέτρα

«Προβλέπονται πιο σκληρά μέτρα με το μνημόνιο 3 που υπογράφει αυτές τις ώρες η κυβέρνηση, με τη συνηγορία και τη συμπαράσταση όλων των υπόλοιπων αστικών κομμάτων της Βουλής, αυτό θα σημάνει νέα βάρβαρα μέτρα για το λαό μας σε όλους τους τομείς» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Τόνισε ότι ο λαός «πρέπει δυναμικά στους δρόμους του αγώνα, μέσα στους χώρους δουλειάς, έξω απ' αυτούς, να αντιμετωπίσει μέσα από επιτροπές αγώνα, με τα συνδικάτα, με οργάνωση της πάλης του τη νέα κατακόρυφη μείωση του λαϊκού εισοδήματος, των μισθών, των συντάξεων, τη νέα φοροκαταιγίδα και μια σειρά άλλα αντιλαϊκά μέτρα».

SHARE:

24Media Network