Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καλύτερο “βαποράκι” των Αμερικανών

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το καλύτερο “βαποράκι” των Αμερικανών
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας Eurokinissi

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επανέλαβε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών "έγινε για να μαντρωθεί ο γειτονικός μας λαός στο ΝΑΤΟ και να επιταχυνθεί η ευρωατλαντική ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια".

«Πρεμούρα» να φέρει και το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αποκαλώντας τον μάλιστα ως «το καλύτερο «βαποράκι» των Αμερικανών στην ευρύτερη περιοχή». Ο Δ. Κουτσούμπας σημείωσε και πάλι ότι, παρά τα όσα λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Συμφωνία των Πρεσπών «έγινε για να μαντρωθεί ο γειτονικός μας λαός στο ΝΑΤΟ και να επιταχυνθεί η ευρωατλαντική ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια».

Ο Δ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ρεσιτάλ υποκρισίας» στο ζήτημα της Βενεζουέλας, καθώς τα στελέχη του αποφεύγουν αναφορές στις ΗΠΑ στις δηλώσεις τους, ενώ οι σοσιαλδημοκράτες ηγέτες της Ευρώπης που συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να αναγνωρίσουν τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό.

Διαβάστε στο Live Blog του News 24/7 όλες τις εξελίξεις για τη συζήτηση και ψηφοφορία για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα