Κουβέλης: Δεν επιστρέφει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

Η Δημοκρατική Αριστερά διοργανωσε ημεριδα  με θέμα: «Η 

Αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής».


Χαιρετισμό απηθύνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης., ο  Λεωνίδας  Γρηγορακος(Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών

-) ο   Κώστας  Ασκούνης(Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Καλλιθέας)-

- και ο  Γιώργος Καμίνης  Δήμαρχος Αθηναίων, Μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Η Δημοκρατική Αριστερά διοργανωσε ημεριδα με θέμα: «Η Αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής». Χαιρετισμό απηθύνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης., ο Λεωνίδας Γρηγορακος(Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών -) ο Κώστας Ασκούνης(Πρόεδρος ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Καλλιθέας)- - και ο Γιώργος Καμίνης Δήμαρχος Αθηναίων, Μέλος Δ.Σ. ΚΕΔΕ--ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI G4PHOTOS

Σε συνέντευξή του στον Επενδυτή ο Φώτης Κουβέλης απορρίπτει την επάνοδο του κόμματός του στην κυβέρνηση, ενώ χαρακτηρίζει λαθεμένη την ενέργεια του κ. Τσίπρα να καλέσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ

 Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αποκλείει, με συνέντευξή του στον Επενδυτή, το ενδεχόμενο επανόδου του κόμματός του στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζει λανθασμένη ενέργεια το κάλεσμα του κ. Τσίπρα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει πολιτικό πλαίσιο που να επιτρέπει τη συζήτηση για εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

"Καμιά σχέση με την πραγματικότητα τα σενάρια επανόδου της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Αποχωρήσαμε από την κυβέρνηση όταν η Ν.Δ προώθησε τον επικαθορισμό της κυβερνητικής πολιτικής με την ιδεολογικοπολιτική σφραγίδα της, αποδέχθηκε ακόμη και ανορθολογικές απαιτήσεις της τρόικας και επέλεξε ένα αυταρχικό μοντέλο "μεταρρυθμίσεων"", αναφέρει ο κ Κουβέλης.

Η Δημοκρατική Αριστερά δεν πρόκειται να επιστρέψει στην κυβέρνηση γιατί οι λόγοι που αποχώρησε είναι πολύ συγκεκριμένοι, σαφείς και εξακολουθούν να υφίστανται, δηλώνει κατηγορηματικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

"Χαρακτηρίσαμε ως λανθασμένη ενέργεια το κάλεσμα του κ. Τσίπρα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ" αναφέρει ο κ. Κουβέλης και εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει περισσότερο στην όξυνση της κρίσης.

Για το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δηλώνει πως δεν υπάρχει αντικειμενικά ένα πολιτικό πλαίσιο που να επιτρέπει τη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE: