Κουβέλης: Όχι άλλα υφεσιακά μέτρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. 
(ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Να μην υπάρξουν άλλα υφεσιακά μέτρα ζήτησε ο Φ. Κουβέλης από τον Αλ. Τσίπρα. "Στηρίζουμε την κυβέρνηση", δήλωσε

Διεξοδική συζήτηση για την κατάσταση της χώρας και τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους περιλάμβανε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε μισή ώρα, δεν είχε ανακοινωθεί και έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν την έναρξή της. Ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως συμφώνησε με τον πρωθυπουργό ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν υφεσιακά μέτρα στις προτάσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση. «Αυτό έχει υπονομεύσει τις μεταρρυθμίσεις» είπε χαρακτηριστικά. «Στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και θεωρώ ότι θα υπάρξουν θετικά μηνύματα στο επόμενο Εurogroup» σημείωσε ο κ. Κουβέλης, υπογραμμίζοντας τα στενά περιθώρια ρευστότητας που υπάρχουν και στα οποία οι εταίροι πρέπει να δείξουν ευελιξία.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κουβέλης είναι οι ενδεχόμενες αλλαγές στον ΦΠΑ και η καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά, Κουβέλης
SHARE: