Κύπρος: Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου η κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, απευθύνει διάγγελμα στον κυπριακό λαό, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Λευκωσία, Δευτέρα 14 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ)
Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, απευθύνει διάγγελμα στον κυπριακό λαό, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Λευκωσία, Δευτέρα 14 Μαΐου 2012. (EUROKINISSI // ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ / ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ) EUROKINISSI

Στις πέντε το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης θα τελεστεί η κηδεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου της Δημοκρατίας θα τελεστεί η κηδεία του τέως Προέδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ενώ η ημέρα της κηδείας του, η ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου, κηρύσσεται ως δημόσια αργία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί από Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, ενώ από τις εννέα το πρωί της Τρίτης μέχρι τις τρεις το απόγευμα, η σορός του Δημήτρη Χριστόφια θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία. Η ταφή θα γίνει στη συνέχεια στο κοιμητήριο της Μακεδονίτισσας.

Την εξόδιο ακολουθία, όπως αναφέρει το reporter.com.cy, θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος. Επικήδειο εκ μέρους του Λαϊκού Κινήματος θα εκφωνήσει ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού

ADVERTISING

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ για να αποδώσει τιμές στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για χρόνια Γενικό Γραμματέα του κόμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χριστόφιας, Κύπρος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα συλλυπητήρια της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας για τον Δημήτρη Χριστόφια

Δημήτρης Χριστόφιας: 10+1 καρέ από την πορεία του στην πολιτική

Δημήτρης Χριστόφιας: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη

SHARE:

24Media Network