ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ

Ο δήμαρχος του LA συνέστησε στους πολίτες να καλύπτουν τα πρόσωπά τους όταν βγαίνουν έξω

Δήμαρχος Λος Αντζελες: "Καλύψτε τα πρόσωπά σας όταν βγαίνετε έξω"

Ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Έρικ Γκαρσέτι, συνέστησε στους πολίτες της πόλης του να φορούν κάποιου είδους κάλυμμα προσώπου όταν βγαίνουν έξω από το σπίτι, ως μέτρο προστασίας κατά του κορονοϊού.

Μαρί. Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», μετά την έκρηξη.

Μαρί: 8 χρόνια μετά την έκρηξη - 13 νεκροί και αμέτρητες μαύρες μνήμες

Στις 11 Ιουλίου του 2011 μια μεγάλη έκρηξη εμπορευματοκιβωτίων με πυρομαχικά στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί συγκλόνισε την Κύπρο. Η μεγάλη τραγωδία στοίχισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 62. Σήμερα, 8 χρόνια μετά, ο κόσμος θυμάται και θρηνεί ακόμα.

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα τον Δημήτρη Χριστόφια

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα τον Δημήτρη Χριστόφια

Το ύστατο χαίρε στον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ετοιμάζεται να πει η Κύπρος. Η σορός του έγινε δεκτή με χειροκροτήματα στο οίκημα της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας, όπου μέχρι τις 15:00 τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

Στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στο Ηνωμένο Βασίλειο (AP Photo/Richard Drew)

Τα συλλυπητήρια της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας για τον Δημήτρη Χριστόφια

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

Δημήτρης Χριστόφιας: Το συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη

Την θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. "Πορευτήκαμε σε παράλληλες πορείες, πάντοτε για το καλό του τόπου" αναφέρει. Επικοινωνία Κουτσούμπα - Κυπριανού.

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας

Πέθανε ο Δημήτρης Χριστόφιας

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, καθώς αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα - Η πολιτική πορεία του και οι διακρίσεις μέχρι το ανώτερο αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.