Κυρανάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει αστερίσκους στην καταδίκη της βίας

Κυρανάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει αστερίσκους στην καταδίκη της βίας
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ προτείνει κατάργηση του άσυλου και αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα ώστε να αντιμετωπίζονται οι καταστροφές της δημόσιας περιουσίας

Να καταργηθεί το άσυλο και να αυστηροποιηθεί ο ποινικός κώδικας για να αντιμετωπίζονται καλύτερα οι καταστροφές της δημόσιας περιουσίας προτείνει μέσω του Ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι “βάζει αστερίσκους στην καταδίκη της βίας“. “Ποτέ δεν καταδικάζουν τη βία που δέχονται φοιτητές στα πανεπιστήμια από ακραία στοιχεία” είπε χαρακτηριστικά και διερωτήθηκε: “Θα μιλήσει κάποιος στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Ρουβίκωνα, για τις επιθέσεις στα Εξάρχεια, για την ανομία στα πανεπιστήμια; Γιατί είναι επιλεκτική η ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ;”

Κατά τον κ. Κυρανάκη, “όσο η χώρα βγαίνει από την κρίση θα μειώνονται τα ακραία φαινόμενα. Οσο οι πολιτικοί κάνουν τη δουλειά τους σωστά οι ακρότητες θα υποχωρούν. Οι πολίτες καταφεύγουν στα άκρα όταν απογοητεύονται από το πολιτικό σύστημα”.

Σε σχέση με τον δήμαρχο Άργους κ. Καμπόσο που επιδοκίμασε τη φασιστική επίθεση εναντίον του κ. Μπουτάρη ο αν. εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι δεν είναι στα αρμόδια όργανα και δεν γνωρίζει αν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. “Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ναζί” υποστήριξε διαχωρίζοντας τη Χρυσή Αυγή από τους ψηφοφόρους της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα