Κυρανάκης: Τα επιχειρήματα Κοτζιά βοηθούν τα Σκόπια, όχι την Ελλάδα

Κυρανάκης: Τα επιχειρήματα Κοτζιά βοηθούν τα Σκόπια, όχι την Ελλάδα
O αν. εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης Eurokinissi

"Ο υπουργός Εξωτερικών δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό και τις αγωνίες του", τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπς της ΝΔ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

Για ταύτιση με τα συμφέροντα των Σκοπίων κατηγόρησε τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6  και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

 Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: “Όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη του  κ. Κοτζιά στην ΕΡΤ και στον Σ. Κοτρώτσο διαπίστωσε ότι  χρησιμοποιεί τα επιχειρήματα των Σκοπίων και βοηθά τα δικά τους συμφέροντα. Αυτό δημιουργεί ερωτήματα. Χρησιμοποιούν το Σκοπιανό στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το χρέος. Δεν δεχόμαστε τα εθνικά μας θέματα να χρησιμοποιούνται για συμψηφισμό με το θέμα των συντάξεων ή οτιδήποτε άλλο. Ο υπουργός Εξωτερικών δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό και τις αγωνίες του”.

Ο κ. Κυρανάκης κάλεσε την κυβέρνηση “να σταματήσει τη διαπραγμάτευση αν δεν μπορεί να την κάνει καλύτερα”.

Υποστήριξε ότι το ονοματολογικό έπεται μιας συμφωνίας για την άρση του αλυτρωτισμού από την πλευρά των γειτόνων μας και απέδωσε τα σημερινά συλλαλητήρια στο γεγονός ότι ο λαός δεν εμπιστεύεται τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα