Κυρανάκης: Το καλύτερο αντίμετρο για την οικονομία είναι η παραίτηση Τσίπρα

Κυρανάκης: Το καλύτερο αντίμετρο για την οικονομία είναι η παραίτηση Τσίπρα

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ υποστήριξε ότι η καθυστέρηση στην αξιολόγηση έχει προκαλέσει τέτοια ζημιά στην οικονομία, που είναι αδύνατον να πιαστει ο στόχος του 2,7% για την ανάπτυξη και πως το μόνο αντίμετρο που μπορεί να εφαρμόσει ο πρωθυπουργός είναι να παραιτηθεί

Η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα είναι το μόνο αντίμετρο που μπορεί να εφαρμόσει, υποστήριξε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84", ο κ.Κυρανάκης δήλωσε ότι “με τα σημερινά δεδομένα, την μεγάλη καθυστέρηση στην αξιολόγηση και την τεράστια ζημιά που έχει γίνει στην πραγματική οικονομία, είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να πιαστεί ο στόχος του 2,7% ανάπτυξη για το 2017, στον οποίο έχει βασιστεί ο προϋπολογισμός.

Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι εκτός από τη μείωση συντάξεων και αφορολόγητου που έχει συμφωνήσει ο κ. Τσίπρας για να κλείσει η αξιολόγηση, θα χρειαστούν και νέες περικοπές το 2018”.

"Εάν δεν επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης του 2,7%, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούν και επιπλέον μέτρα μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης, γιατί η κυβέρνηση δεν κατάφερε να λύσει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε", υποστήριξε ο κ. Κυρανάκης.

"Τα αντίμετρα της συμφωνίας τα ακούμε μόνο στα τηλεοπτικά πάνελ και στα ραδιόφωνα. Το μόνο αντίμετρο που μπορεί να εφαρμόσει ο κ. Τσίπρας είναι να παραιτηθεί", ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ.

Σε ερώτηση για τις διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κυρανάκης σημείωσε: "Στη ΝΔ μας ενώνει μια πολύ καθαρή αρχή. Αγαπάμε την Ελλάδα γι’ αυτό που μπορεί να γίνει ως χώρα, όχι μόνο γι’ αυτό που ήταν κάποτε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network