Κυριάκος Μητσοτάκης: Για τα πανηγύρια οι δηλώσεις Τσίπρα

ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει το κυβερνητικό συμβούλιο μεταρρύθμισης, στο οποίο μετέχουν εκτός από τον Πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Συνεδριάζει το κυβερνητικό συμβούλιο μεταρρύθμισης, στο οποίο μετέχουν εκτός από τον Πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος και οι εμπλεκόμενοι υπουργοί// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ζητά από τους βουλευτές ο Κ. Μητσοτάκης ενόψει την ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Διαβάστε τι δήλωσε

Πολιτικές αναφορές και ένα σκωπτικό σχόλιο, που θα συζητηθεί περιελάμβαναν οι δηλώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου.

Ερωτηθείς για το αν οι εκλογές μπορούν να ανακόψουν την πορεία της οικονομίας, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι "δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εκλογές θα δυναμιτίσουν την προσπάθεια να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η ελληνική οικονομία" και πρόσθεσε με νόημα:

"Οι βουλευτές μέχρι την τρίτη ψηφοφορία να σκεφθούν τις ευθύνες τους. Εκλέγουμε πρόεδρο. Δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του Κουβέλη ("Ούτε αποστάτες, ούτε αργυρώνητοι όσοι ψηφίσουν πρόεδρο") ότι δεν θα θεωρήσει αποστάτες όσους ψηφίσουν, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι πρέπει η συζήτηση περί αποστασίας, να μπει στην άκρη.

"Να αφήσουμε τους βουλευτές το καθήκον τους όπως απορρέει από το Σύνταγμα, δηλαδή να κρίνουν τη μόνη υποψηφιότητα", είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σε ερώτηση για την περίφημη δήλωση Τσίπρα περί αγορών (εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη), ο κ. Μητσοτάκης είπε κατά λέξη: "Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network