Κυρίτσης για Καμμένο: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της

Κυρίτσης για Καμμένο: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους στην κόντρα που έχει προκύψει με τον Πάνο Καμμένο, μετά την πρότασή του για plan B στο Σκοπιανό.

“Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Καλημέρα, Όλη μέρα” με τη Ζηνοβία Σαπουνά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Γιώργος Κυρίτσης, σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει με τον υπουργό Άμυνας, Π. Καμμένο, και τις δηλώσεις του για plan b στο Σκοπιανό.

Ανέφερε ότι ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης ήταν να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια, ο οποίος επετεύχθη, και πλέον μένει ο δεύτερος που είναι η διερεύνηση σκανδάλων διαφθοράς.

Με αφορμή το χάσμα που έχει προκύψει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ο Γ. Κυρίτσης έκανε σύγκριση με τους κυβερνητικούς εταίρους στη Γερμανία, οι οποίοι δεν μιλιούνται καλά καλά. “Τσίπρας και Καμμένος θα συνεχίσουν να λένε καλημέρα” σχολίασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος τόνισε ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών είναι οι αρμόδιοι για θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Για Airbnb: Ερώτηση για την ενοικίαση μέσω Airbnb κατέθεσαν 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. ανάμεσα στους οποίους και ο Γιώργος Κυρίτσης. Μιλώντας στον News 24/7  ζήτησε τη λήψη μέτρων για την προστασία των κατοίκων της πρωτεύουσας καθώς όπως είπε τα ενοίκια έχουν πάρει την ανιούσα, ενώ τείνει να αλλοιωθεί και ο χαρακτήρας της αστικής γειτονιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα