Κυβέρνηση: Ο κ. Μητσοτάκης διαβάζει για ακόμη μια φορά τα ίδια τετριμμένα ψεύδη

Το Μέγαρο Μαξίμου
Το Μέγαρο Μαξίμου EUROKINISSI

"Δε διστάζει να διχάζει τους Έλληνες για να κρατά ενωμένο το κόμμα του και να επιλέγει την πατριδοκαπηλία απέναντι στην εθνική ευθύνη", απαντά το γραφείο του Πρωθυπουργού.

"Ο κος Μητσοτάκης αφού κρύφτηκε μετά την πρόταση του Πρωθυπουργού για ζωντανή τηλεμαχία ώστε να ακουστούν επιχειρήματα, εμφανίστηκε σήμερα πίσω από την ασφάλεια των στημένων δηλώσεων μπροστά στην κάμερα, διαβάζοντας για ακόμη μια φορά τα ίδια τετριμμένα ψεύδη" σχολιάζει το γραφείο του πρωθυπουργού, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ.

Και συνεχίζει ως εξής:

"Για μια ακόμη φορά αποδεικνύει πόσο ανεύθυνος είναι, αφού δε διστάζει να διχάζει τους Έλληνες για να κρατά ενωμένο το κόμμα του και να επιλέγει την πατριδοκαπηλία απέναντι στην εθνική ευθύνη.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύει, επίσης, πόσο υποκριτής είναι, αφού κάνει πως δεν κατάλαβε ότι τα προσχηματικά του επιχειρήματα για εθνότητα και γλώσσα τελείωσαν οριστικά με τη διευκρινιστική δήλωση στη ρηματική διακοίνωση των γειτόνων μας.

Για άλλη μια φορά, τέλος, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος και ολισθηρός είναι ο δρόμος της συμπόρευσής του με την Ακραία δεξιά, αφού δε βρήκε ούτε μια κουβέντα για να καταδικάσει τη βίαιη επίθεση ακροδεξιών τραμπούκων που επιχείρησαν να εισβάλουν στη Βουλή και έστειλαν δεκάδες αστυνομικούς στο νοσοκομείο.

Αλλά όπως λέει και ο ποιητής, «δεν έφταιγε ο ίδιος, τόσος ήτανε..».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Θα αναζητηθούν ευθυνες για όσα έγιναν σήμερα στο Σύνταγμα

Γεροβασίλη: Θα καταδικάσει η ΝΔ την ακροδεξιά βία;

Μαξίμου: Να απομονωθούν ακραία στοιχεία και μέλη της ΧΑ που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή

ΝΔ για δακρυγόνα στο συλλαλητήριο: Να παραιτηθούν Γεροβασίλη και Παπακώστα

SHARE: