Κυβερνητικές πηγές: Εντός της ημέρας η απόφαση για επιστροφή των Θεσμών

Κυβερνητικές πηγές: Εντός της ημέρας η απόφαση για επιστροφή των Θεσμών

Αισιοδοξία εκπέμπει το Μαξίμου για την πορεία της αξιολόγησης, επισημαίνοντας ότι παρά τις περί του αντιθέτου φήμες χθες στο EuroWorking Group αποφασίστηκε να προταθεί η επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων και σήμερα αναμένεται η ημερομηνία

Αισιοδοξία για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, κόντρα στο νέο κλίμα καταστροφολογίας, εκπέμπει το Μαξίμου, τονίζοντας ότι χθες στο EuroWorking Group αποφασίστηκε να προταθεί η επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων και σήμερα αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία.

Η Αθήνα εξάλλου συνεχίζει τον αγώνα δρόμου για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης με το χρόνο να πιέζει όσον αφορά στο στόχο συμφωνίας εντός του Απριλίου.

Ειδικότερα κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι το EuroWorking Group αποφάσισε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση να προτείνει την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων (Staff Level Agreement).

Τα τεχνικά κλιμάκια θα συνεδριάσουν για να λάβουν τις αποφάσεις τους και εντός της ημέρας θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, προσέθεταν οι ίδιες πηγές, καταλήγοντας:

“Μέσα ενημέρωσης που για άλλη μία φορά έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προεξοφλήσουν την καταστροφή, απλώς χάνουν την αξιοπιστία τους, δημοσιογραφώντας με κριτήριο τις επιθυμίες τους”.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε αναβληθεί.

(Φωτό: sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα