ΛΑ.Ο.Σ.: Σχέδιο διεμβολισμού πίσω από την προσχώρηση Βορίδη – Γεωργιάδη στη ΝΔ

ΛΑ.Ο.Σ.: Σχέδιο διεμβολισμού πίσω από την προσχώρηση Βορίδη – Γεωργιάδη στη ΝΔ
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ(PHASMA/Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) Phasma

Αντίδραση του ΛΑ.Ο.Σ. για την προσχώρηση Βορίδη - Γεωργιάδη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. "Βλέπει" σχέδιο διεμβολισμού του πίσω από τη "μετεγγραφή" των δύο στελεχών

Για σχέδιο διεμβολισμού του κάνει λόγο ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωση του για την προσχώρηση των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία

“Δεν είναι προφανώς ένα μεμονωμένο γεγονός. Είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Το ΟΧΙ μας, γνωρίζαμε ότι θα έχει παρενέργειες”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι εκβιασμοί, όπως σημειώνεται, και οι πιέσεις τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας, μπορεί να ευνούχισαν ηθικά ηγεσίες κομμάτων, χαλύβδωσαν όμως την ηθική του ελληνικού λαού, ο οποίος έχει κρίση και γνωρίζει να αντιδρά όταν πρέπει και όπως πρέπει.

Πυρά Χρυσανθακόπουλου σε Βορίδη – Γεωργιάδη

Μετά τις δηλώσεις προσχώρησης των Βορίδη και Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, προέβη στο ακόλουθο σχόλιο.

“O καριερισμός, ο νεοφιλελευθερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δυο στο ναό της ενδοτικότητας της Νέας Δημοκρατίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιλαχόντες για τις “απώλειες” στον ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Χρήστος Καλαποθαράκος φέρεται να είναι πρώτος επιλαχών για τη θέση του Μάκη Βορίδη στον ΛΑ.Ο.Σ., με δεύτερη επιλαχούσα η κυρία Ευγενία Αρβανίτη.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη, πρώτος επιλαχών είναι ο Μανούσος Ντουκάκης και δεύτερος ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Οργή Πλεύρη για ρεπορτάζ

Φανερά ενοχλημένος από πληροφορίες που διακινήθηκαν μέσα από τους κόλπους του κόμματός του ότι παρέμεινε στο ΛΑ.Ο.Σ. έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Καρατζαφέρη παρουσία του πατέρα του ο Θανάσης Πλεύρης.

“Είναι προσβλητικό το ρεπορτάζ. Θέλει να με παρουσιάσει σαν ένα άβουλο ον. Τον πατέρα μου τον σέβομαι αλλά δεν πιστεύει στον κοινοβουλευτισμό, με εμφανίζουν σαν έναν άνθρωπο που πήγε να κάνει μία κίνηση και τον συνέτισε ο κηδεμόνας του”, δήλωσε στον realfm 97.8.

Επιβεβαίωσε ωστόσο τον προβληματισμό του για την τελική στάση που θα είχε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το νέο Μνημόνιο, εξήγησε ότι οι ενστάσεις του αφορούν σε συγκεκριμένες παραμέτρους, όπως είναι το βρετανικό δίκαιο και η απόφασή του δεν σχετίζεται με θέματα κομματικής πειθαρχίας.

“Η πορεία της χώρας στην Ε.Ε. είναι μονόδρομος. Η ριζοσπαστικοποίηση θα γίνει με δυο μπλοκ. Εκεί θα τοποθετηθούν όλα τα κόμματα και θέλω να πιστεύω ότι το κόμμα μου θα παραμείνει στην ευρωπαϊκή προοπτική και δεν θα γυρίσει σε έναν αντιευρωπαϊσμό”, τόνισε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Διάψευση Ανατολάκη περί επαφής με Σαμαρά

Διαψεύδει με δήλωσή του, ο βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης πως είχε επαφή με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι παραμένει σταθερά στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, πιστός στον πατριωτικό χώρο που εκφράζει απόλυτα ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Επισήμανε μάλιστα πως όσα γράφτηκαν περί συνάντησής του με τον Αντώνη Σαμαρά στην οικία του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι ανυπόστατα και αναληθή.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για “ανελέητο πόλεμο” που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά του ΛΑ.Ο.Σ. με “κατασκευασμένα δημοσιεύματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα