Λαφαζάνης: Μήνυμα ελπίδας από τη Θεσσαλονίκη

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-Τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. /PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-Τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. /PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA

Τι δήλωσε μετά την πορεία των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ

"Το μήνυμα ελπίδας έρχεται από την Θεσσαλονίκη", δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την πορεία των εργαζομένων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από τη συμμετοχή του κόσμου.

Η Θεσσαλονίκη "γίνεται αφετηρία μεγάλων φθινοπωρινών κοινωνικών αγώνων που θα κάνουν παρελθόν την κυβέρνηση των μνημονίων και θα φέρουν στο προσκήνιο μια κυβέρνηση της αριστεράς για την προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας", είπε και πρόσθεσε ότι "η εργατική κοσμοπλημμύρα της Θεσσαλονίκης στέλνει παντού, σε όλη την Ελλάδα, ένα δυνατό κάλεσμα προοδευτικής ανατροπής".

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε ότι ο Α. Σαμαράς από το συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της Θεσσαλονίκης, μοίρασε "ψίχουλα" και έταξε "θα".

Με "ψίχουλα" όμως και "θα" δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει αυτός ο τόπος από το μνημονιακό βάλτο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network