Λαφαζάνης: Όλοι τρέμουν τις εκλογές, εκτός από τη Λαϊκή Ενότητα

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης παρουσιάζει το βιβλίο του Νίκου Ιγγλέση με τίτλο "Η επανάσταση του GREXIT - Το σχέδιο" την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης παρουσιάζει το βιβλίο του Νίκου Ιγγλέση με τίτλο "Η επανάσταση του GREXIT - Το σχέδιο" την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε πως καμιά μνημονιακή πολιτική δύναμη δεν θέλει αυτή την ώρα εκλογές

«Η φιλολογία για εκλογές επανέρχεται στο προσκήνιο. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό που παζαρεύεται και μεθοδεύεται στο παρασκήνιο είναι η δυνατότητα σχηματισμού οικουμενικής μνημονιακής κυβέρνησης με επίκεντρο το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, στη Βέροια, όπου η Λαϊκή Ενότητα πραγματοποιεί συγκέντρωση.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε πως καμιά μνημονιακή πολιτική δύναμη δεν θέλει αυτή την ώρα εκλογές. «Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν θέλουν εκλογές αλλά και τις τρέμουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ διότι θα οδηγηθεί σε εκλογική κατάρρευση και το μνημονιακό μπλοκ σε μεγάλη οπισθοχώρηση, ενώ η τρόικα θα δει να κλονίζεται το τρίτο μνημόνιο» συμπλήρωσε και τόνισε:

«Ενδεχόμενες εκλογές το επόμενο διάστημα θα καταστούν το πρώτο μεγάλο βήμα για να ανοίξει ο δρόμος στην ήττα των μνημονιακών δυνάμεων και να ακολουθήσει η χώρα μια αντιμνημονιακή προοδευτική πορεία. Γι' αυτό σίγουρα ωφελημένη σε ενδεχόμενη εκλογική μάχη θα είναι η ΛΑΕ, η οποία ήδη γνωρίζει μια μεγάλη κοινωνική απήχηση και δυναμική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λαϊκή Ενότητα
SHARE:

24Media Network