Λαφαζάνης προς ΝΔ: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί

ΑΘΗΝΑ-27020215// Υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΘΗΝΑ-27020215// Υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

"Ο ορισμός της πλήρους πολιτικής αποσταθεροποίησης" είναι η "θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ", σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

«Μόνο θυμηδία και ειρωνικά σχόλια προκαλούνται όταν η ΝΔ κάνει αναφορά σε αποσταθεροποίηση. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» αναφέρει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τη δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ για την ψηφοφορία στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει ότι «η θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ θα πρέπει να διδάσκεται στην πολιτική επιστήμη ως ο ορισμός της πλήρους πολιτικής αποσταθεροποίησης στην οποία μπορεί να περιέλθει ένα κόμμα».

Σε ό,τι άφορα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λαφαζάνης επισημαίνει: «Ηταν, είναι και θα παραμείνει, σε αντίθεση με τη ΝΔ και όχι μόνο, μια ριζοσπαστική πολιτική δύναμη με ζωντανές και διασφαλισμένες τις δημοκρατικές λειτουργίες. Οι διαφορετικές απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τίθενται υπό δίωξη, όπως συνήθως συμβαίνει στα άλλα κόμματα αλλά εκφράζονται ελεύθερα στις συλλογικές του διαδικασίες και αποτελούν κατάκτηση και δύναμη για το κόμμα μας, τον τόπο και τις δημοκρατικές προοδευτικές προοπτικές του».

Και συμπληρώνει αναφέροντας ότι «η κυβέρνηση μέσα από τις συλλογικές κομματικές μας διαδικασίες βγαίνει ακόμα πιο ισχυρή, πιο ενωμένη και με ακόμα πιο ευρεία, σχεδόν πρωτοφανή λαϊκή στήριξη για να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας».

«Η ΝΔ αντιθέτως όχι μόνο δεν έχει σχέση με την ομαλότητα που επικαλείται αλλά και μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι την ευτελή αντιπολίτευση, τον παρηκμασμένο αρχηγισμό, τη μνημονιακή ανωμαλία και τη συνεχή επιδείνωση της λιτότητας» καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταψηφίστηκε η τροπολογία της Αριστερής Πλατφόρμας για το mail Βαρουφάκη

SHARE:

24Media Network