Λαζαρίδης: Κοστολογημένο το πρόγραμμα Μητσοτάκη

Λαζαρίδης: Κοστολογημένο το πρόγραμμα Μητσοτάκη
Ο Μακάριος Λαζαρίδης Ο Μακάριος Λαζαρίδης

Για 6 δισ. ευρώ σε βάθος τριετίας έκανε λόγο στον News 24/7 στους 88,6 ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόμενος στο κόστος των εξαγγελιών του προέδρου της ΝΔ από το βήμα της ΔΕΘ.

“Με την παρουσία του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέδειξε τις διαφορές που υπάρχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική” δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό τανγκό” με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντώνα.

Μίλησε για ασύλληπτη φοροεπιδρομή από την κυβέρνηση η οποία στο τέλος κάθε χρόνου μοιράζει επιδόματα φτώχειας ενώ το πρόγραμμα του Μητσοτάκη ήταν κοστολογημένο και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην επόμενη μέρα.

Πρόκειται για έξι δισ. σε βάθος τετραετίας είπε ο κ. Λαζαρίδης και ανέφερε ότι κάποια από τα μέτρα θα εφαρμοστούν άμεσα όπως ο ΕΝΦΙΑ και κάποια σε βάθος χρόνου όπως οι ασφαλιστικές εισφορές.

Είπε ότι τα χρήματα θα βρεθούν χωρίς απολύσεις στο Δημόσιο αλλά από τον εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών (συμβασιούχοι, εισιτηριοδιαφυγή).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα