Λαζαρίδης: “Ο Τσίπρας έχει καταδικαστεί ως ψεύτης!”

Λαζαρίδης: “Ο Τσίπρας έχει καταδικαστεί ως ψεύτης!”
Ο Μακάριος Λαζαρίδης Ο Μακάριος Λαζαρίδης

Εφ' όλης της ύλης επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε μέσω του Ραδιοφώνου 247 ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης.

Επίθεση στον Πρωθυπουργό και συνολικά στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μακάριος Λαζαρίδης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 247 και στην εκπομπή του Βασίλη Σκουρή “Παιχνίδια εξουσίας”.

Αρχικά τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις της κυρίας Αυλωνίτου: “Νομίζω ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει την μπάλα. Τέτοιου είδους προσεγγίσεις απέναντι στον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να υπάρχει στην αντιπαράθεση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες πολίτες η κυρία Αυλωνίτου. Το επίπεδό τους είναι πολύ χαμηλό. Φαίνεται και από τις δηλώσεις του κυρίου Πολάκη αλλά και του κυρίου Κουβέλη που μας είπε ότι παρά τα συνέβησαν στο Μάτι βγαίνουμε από το μνημόνιο .Οταν η κοινωνία πονάει και πενθεί είναι αδιανότητες τέτοιες προσεγγίσεις.

Για τις φράσεις του Βασίλη Οικονόμου είπε: Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό”.

Για την επόμενη μέρα και τις πληροφορίες περί ανασχηματισμού τόνισε: “Θα πρέπει να μιλήσουμε για το σχέδιο και το όραμα για την επόμενη μέρα αφού μπήκαμε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο. Οταν ζητήσαμε για πρώτη φορά εκλογές μας λοιδώρησαν κάποιοι. Δικαιώνεται όμως η επιλογή αυτή γιατί αν γίνονταν τότε οι εκλογές θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Οσο παραμένει η πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση κάνει κακό στον τόπο.

Τα θαύματα δεν κρατούν ούτε τρεις ημέρες πλέον. Ο,τι και αν κάνει ο Πρωθυπουργός, όσα επικοινωνιακά παιχνίδια και αν παίξει, η πραγματικότητα δεν αλλάζει. Αυτό επιχείρησε να κάνει η κυβέρνηση και εκείνη την τραγική Δευτέρα των πυρκαγιών και της γύρισε ανάποδα. Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα. Οι Ελληνες πολίτες καταδίκασαν στις συνειδήσεις τους τον κ. Τσίπρα ως ψεύτη. Είναι πολιτική η κριτική μου.

Για τη μη παραίτηση της αντιπολίτευσης έτσι ώστε να προκαλέσει εκλογές σχολίασε ότι “θα ήταν συνταγματική εκτροπή. Πέφτουν οι κυβερνήσεις όταν χάσουν τη δεδηλωμένη”.

Για τον κύριο Καμμένο και τις απειλές του ότι θα ρίξει την κυβέρνηση εφόσον φέρει τη συμφωνία για το Μακεδονικό στη Βουλή επεσήμανε: “Γιατί δεν το κάνει τώρα;; Γιατί θέλει να κάτσει στην καρέκλα μερικές ακόμη μέρες. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα καταψηφίσει την συμφωνία. Αν θέλει μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα να απαλλαχθεί από αυτήν την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να φέρει για κύρωση στη βουλή μία τέτοια κατάπτυστη συμφωνία”.¨

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα υπάρξουν και ποινικές ευθύνες για τις καταστροφικές πυρκαγιές είπε: “Εχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Θα φτάσει σε βάθος η έρευνα που έχει αρχίσει. Αν υπάρξουν ποινικές ευθύνες, είναι θέμα της ελληνικής δικαιοσύνης να τις κατολογίσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα