Λευτέρης Αυγενάκης: Σπεύδει για συνάντηση με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Διαβάζεται σε 2'
Λευτέρης Αυγενάκης
Λευτέρης Αυγενάκης Alexandros Michailidis / SOOC

Την Τρίτη η συνάντηση με τον Δημητρη Κουρέτα, μετά και τα όσα είχαν δεί το φως της δημοσιότητας με τα “μηνύματα” του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για “σωστή ψήφο” στη Θεσσαλία.

“Με στόχο να μη χαθεί ούτε μέρα στην εφαρμογή του προγράμματος που έχει εξαγγείλει το ΥπΑΑΤ για τη Θεσσαλία”, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε, σε εμφανίσεις του στα ΜΜΕ, ότι σήμερα, θα καλέσει τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα να συναντηθούν και να συνεργαστούν προκειμένου να αποφευχθούν εύλογες καθυστερήσεις που προκαλεί η μετάβαση σε νέα διοίκηση.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΥΠΑΑΤ με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, καθορίστηκε συνάντησή τους για αύριο, Τρίτη, στις 3.00 μμ στο ΥΠΑΑΤ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενώ υπογραμμίζεται ότι “ο ΥπΑΑΤ στις παρεμβάσεις του διευκρίνισε ότι ποτέ ο ίδιος ή κάποιο άλλο στέλεχος της κυβέρνησης δεν είπαν ότι δεν θα συνεργαστούν με τους εκλεγμένους Δημάρχους ή Περιφερειάρχες, από όποιο κόμμα κι αν προέρχονται”.

Θύμισε ότι από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου εξήχθησαν πολιτικά συμπεράσματα και η ΝΔ κρατά τα εκλογικά της ποσοστά.

Όσον αφορά στη Θεσσαλία, επισήμανε ότι η ηγεσία του ΥπΑΑΤ βρισκόταν επί 33 ημέρες στη Λάρισα και σε ολόκληρη την Περιφέρεια, προκειμένου να είναι δίπλα στους πληγέντες ,αλλά και για να συντάξει πρόγραμμα στήριξης και αποκατάστασης του πρωτογενούς τομέα. Μάλιστα την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη μετά από 12ωρες συσκέψεις με εκπροσώπους των παραγωγών ανακοινώθηκε πακέτο μέτρων στην εφαρμογή του οποίου εμπλέκεται, σε πολλά σημεία, η Περιφέρεια.

Γι’ αυτό το λόγο είπε, στις ανακοινώσεις που έκανε, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ταχύτητα εφαρμογής του πακέτου των μέτρων, αναφέροντας ως παραδείγματα την υλοποίηση των Σχεδίων Βελτίωσης και της δράσης για τα Κτηνοτροφικά Πάρκα, στα οποία εμπλέκεται άμεσα η περιφέρεια, αναφέρει ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα